Fotbal juniori

Fotbalistele de la „Agrișu Mare”, printre cele mai bune echipe din țară la nivelul claselor 5-8: „Momente unice, de care ne vom reaminti peste ani”





Câștigând faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, fotbalistele de la Agrișu Mare au disputat, la finalul săptămânii trecute, „zona” de la Reșița. În sala de sport a Liceului de Artă „Sabin Păuța”, campioanele Aradului și-au depășit toate adversarele, după cum urmează: 4-1, cu Hunedoara, 2-1 cu Caraș-Severin și tot 2-1 cu Timiș. În plus, două dintre campioane au pus mâna și pe premiile individuale: Mihaela Onișor – cea mai tehnică jucătoare a turneului, respectiv Cristina Prială – golghetera competiției.

Diana Sabău, Bianca Moroșan, Raluca Bulbuc, Adriana Țica, Alexandra Onișor, Paula Filimon, Adeline Miheț și Simina Moroșan sunt numele celorlalte componente ale echipei Școlii Gimnaziale Agrișu Mare, pregătită de profesorul Georgian Hulbăr.La începutul aventurii noastre în această competiție nu credeam că o să ajungem atât de departe, dar, pas cu pas, fetele s-au ambiționat și au jucat foarte bine atât la Arad, cât și la Reșița. Țin să le felicit pe această cale, sunt foarte mândru de ele. Am trăit momente unice, de care ne vom reaminti peste ani și încercăm să facem o figură frumoasă și la turneul final. O să ne pregătim cât putem de bine, o să ne antrenăm și în vacanța de Paști, vrem să reprezentăm cât mai bine Aradul la Izvorani. În final, aș mai dori să mulțumim conducerii școlii din Agrișu Mare, dar și Primăriei și în special domnului primar, Florin Farcașiu”, a spus Hulbăr.

Turneul final al ONSȘ va avea loc între 16 și 19 mai la Izvorani, „Agrișu Mare” urmând să dea piept cu alte 7 campioane zonale. În schimb, drumul colegelor mai mari de la LPS Arad s-a încheiat la „zona” de la Timișoara, elevele Adrianei Inoan, lipsite de aportul lui Alice Cociuba, pierzând ambele partide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button