Fotbal juniori

„Dumbrava Roșie” e campioana cartierului Gai!





Cartierul Gai și-a desemnat campionii ediției 2019 la „Campionatul străzilor”. Competiția face parte din seria de evenimente fotbalistice dedicate celor 120 de ani de fotbal în Arad și pe actualul teritoriu al României. Cele zece echipe înscrise, fiecare alcătuite din elevi ai claselor 0-8,  purtând numele unei străzi din cartier, au fost împărțite în două grupe având următoarea componență:

Grupa A: Str. Izvor, Str. Fagului, Str. Cîmpineanu, Str. Nouă

Grupa B: Str. Ion Creangă, Str. Cîmpurilor, Str. Dumbrava Roșie și Str. Faurilor

Au mai concurat și două echipe alcătuite din elevi ai claselor 0-4: Str. General Doda și Hatman Arbore

Propuse pentru a se desfășura pe un teren viran din apropierea Bisericii Sîrbești din Gai, din cauza vremii instabile, meciurile s-au mutat pe terenul de sport din curtea și sala de sport a vechii școli din Gai, actualmente aceasta făcând parte din administrația Liceului cu Program Sportiv Arad.  Organizatorii mulțumesc pe această cale directorului George Mandache.

Revenind la competiția propriu zisă, timp de 4 ore echipele alcătuite din trei jucători au evoluat fără nicio reținere, dar și cu un ochi la premiile care așteptau pe marginea terenului.

În urma rezultatelor, ocupantele locului secund în cele două grupe au jucat finala mică: Str. Faurilor – Str. Nouă  3-2

În finala mare  s-au întâlnit: Str. Dumbrava Roșie – Str. Izvor  6-4

Și echipa piticilor din clasele 0-4 și-au disputat finala lor, cea de pe Str. General Doda învingând cu scorul de 2-0, chiar dacă a avut și o fetiță în trio-ul din teren.

ONG-ul Alt-Arad a donat competiției premii în valoare de 500 de lei, Piroș Secutrity – 3 mingi Joma și trei fanioane mari ale clubului, fotbalistul Bogdan Drecin, echipament și fular cu Valencia, Berenz Travel, 9 rucsacuri sportive și nu în ultimul rând, AJF Arad, medalii la fiecare jucător, cupe, diplome , dulciuri și răcoritoare precum și…patru arbitri: Gabriel Hărduț, Paul Iovescu, Flavius Dreghici și  Daniel Mihuța.

Echipa câștigătoare , Str. Dumbrava Roșie a avut următoarea componență: Apetrei Alexandru, Gogea Marius și Covaci Bogdan

Cel mai bun jucător: Gogea Marius (Str. Dumbrava Roșie)

Golgheterul competiției: Sterciuc Marcus (Str. Izvor)

Festivitatea de premiere a fost oficiată de Adrian Lucaci, președintele AJF Arad, Gabriel Hărduț, șef al Comisiei de Copii și Juniori a AJF Arad și de Bogdan Drecin, fotbalist și unul din sponsorii competiției. Cert este că fiecare participant la acest eveniment a primit un premiu.

Echipa campioană a cartierului Gai va participa la Turneul final alături de celelalte  campioanele de  cartiere.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button