Baschet

Calcule respectate la „dungă”, campioana la un meci de finală: Sepsi Sfântu Gheorghe – FCC ICIM Arad 85-68





Chiar dacă nu a mai existat diferența de scor de marți (eșec la 27 de puncte), Sepsi Sfântu Gheorghe și-a valorificat avantajul terenului propriu și în meciul doi al semifinalei LBNF cu FCC ICIM Arad. Covăsnencele au câștigat absolut toate sferturile, primele două la 6 puncte diferență: 21-15 și 26-20 și chiar dacă „galben-albastrele” au ținut mai aproape după pauză cu 16-19, respectiv 17-19, gazdele nu au tremurat niciun moment pentru succesul cu 85-68.

Fără căpitanul Hadzovic, rămasă tot meciul pe margine din cauza unei accidentări, Bulj i-a dat Adelei Mercea sarcinile conducătorului de joc, din primul „5” mai făcând parte  Miljana Dzombeta, Marta Fodor, Anamaria Ciotir și Chelsey Lee. Puternica Destiny Williams avea să intre pe parcurs pe parchet, devenind MVP-ul partidei cu 21 de puncte marcate și 11 recuperări. Dar, cum cu o floare nu se face primăvară, FCC ICIM Arad a trebuit să se recunoască învinsă pentru a doua oară în ultimele trei zile și reia semifinala la Arad de la scorul de 0-2.

Meciul trei al seriei se va disputa marți, 30 aprilie, de la ora 18:30, în Sala Sporturilor Victoria. Dacă Aradul câștigă, duelul se prelungește cu partida a patra ce va avea loc pe 2 mai.

Formații și marcatoare: 

Sepsi: Solopova 19, Higgins 18, Godri-Părău 12, Topuzovic 12, Slamova 11, Pasic 10, Șipoș 3

ICIM: Williams 21 (11 recuperări), Fodor 11, Lee 11, Ardelean 8, Mercea 8, Dzombeta 7, Ciotir 2

Foto: Sepsi-SIC facebook









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button