BaschetzTOP ARTICOLE

Semifinală încheiată cu un duș (și) mai rece: FCC ICIM Arad – Sepsi Sfântu Gheorghe 46-83Conform previziunilor, semifinala FCC ICIM – Sepsi Sfântu Gheorghe s-a încheiat după trei meciuri. Ce surprinde puțin neplăcut a fost diferența de scor din confruntarea din această seară, din Polivalenta arădeană, cea mai mare a „duelului” 3 din 5 meciuri, dar și cea mai severă stagională în disputele cu covăsnencele: 46-83!

După înfrângerile la 27 și 17 puncte pe „Sepsi Arena” a urmat un -37 zdrobitor, „galben-albastrele” neputând face – în primul rând – psihic față duelului cu o echipă mult mai puternică.  În plus, a lipsit căpitanul Brankica Hadzovic (accidentată), ca și Rita Bartok, de altfel, iar Bogdan Bulj a apelat inclusiv la juniorele din propria pepinieră, Alexandra Rotariu și Ana Maria Glisici.

Jocul și soarta calificării în finala națională, a cincea consecutivă pentru Sepsi, erau decise încă de la pauză, când „verzile” conduceau cu 46-23 în fața a aproximativ 300 de spectatori resemnați și ei cu realitatea actuală din baschetul feminin românesc.

În așteaptarea unor vremuri mai bune, FCC ICIM Arad a bifat cel de-al zecele eșec la rând cu Sepsi și se pregătește de finala mică cu Brașovul. Datele de disputare a acesteia urmează a fi anunțate și asta pentru că formația de pe Mureș ar dori să joace mai repede decât 10 și 14 aprilie. Primul meci va avea loc sub Tâmpa, al doilea pe Mureș și, dacă va mai fi cazul, decisivul se va juca la Brașov. Medaliile de aur și le vor disputa, bineînțeles, Sfântu Gheorghe și Satu Mare, după sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”.

Formații și marcatoare: 

FCC ICIM: Williams 20, Lee 10, Fodor 6, Dzombeta 4, Ciotir 3, Ardelean 2, Mercea 1, Rotariu, Glisici,

Sepsi: Solopova 22, Slamova 17, Demeter 10, Topuzovic 9, Godri-Părău 9, Șipoș 7, Higgins 4, Pasic 3, Nagy 2

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button