Viitorul constănțean a fost mai pragmatic decât cel arădean, dar „puștii” lui Maghici sunt la mâna lor pentru o calificare în semifinală


Cea de-a doua etapă a „zonei” de la Timișoara rezervată echipelor de juniori Under 15 a dat și prima semifinalistă. Este vorba despre Viitorul Constanța, ce a trecut cu 3-0 de Viitorul Arad. Până să se dezmeticească elevii lui Dinu Maghici, formația de pe Litoral avea deja 2-0 pe tabelă. Apoi, au urmat o serie de ratări mari ale „alb-roșiilor”, cu Melniciuc în prim plan, mijlocașul ofensiv lovind odată și transversala după centrarea lui Hrincescu.

Pe final, constănțenii au mai marcat odată, dar Viitorul Arad rămâne la mâna ei în încercarea de a ajunge și ea la turneul semifinal după remiza (1-1) dintre LPS Banatul și ASU Poli. „Cred că ne-am respectat prea mult adversarul și am început foarte timorați meciul. Am luat destul de repede două goluri pe greșeli personale, după care am început să jucăm și noi, am pus presiune pe adversar și am avut cel puțin patru ocazii clare de a marca. Ne-a lipsit însă acel dram de noroc necesar uneori în fotbal  și a trebuit să ne recunoaștem învinși. Dar, în urma rezultatului de egalitate din partida celor două echipe timișorene, depindem doar de noi dacă mergem sau nu în faza următoare a competiției. Tot ceea ce avem de făcut este să nu pierdem, duminică, cu LPS Banatul, deși e clar că vom intra la victorie pe teren”, spune Dinu Maghici, antrenorul Viitorului arădean.

Deac – D. Varga, Clipotă, Pop, Baraghin – Botoroagă – Rotar, Roman, Melniciuc, Hrincescu – Bizera a fost primul „11” aliniat de Viitorul, pe parcursul meciului mai intrând pe teren: Nițoi, Balazs, Blicking și Catanzariti.  Delegația arădeană rămâne cantonată la Hotel „Trio” din cartierul timișorean Giroc până duminică dimineața, când o va întâlni pe LPS Banatul pentru un loc la unul dintre cele două turnee semifinale ale Ligii Elitelor Under 15.

FOTO: sporttim.ro

4
0

One thought on “Viitorul constănțean a fost mai pragmatic decât cel arădean, dar „puștii” lui Maghici sunt la mâna lor pentru o calificare în semifinală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.