Arhivă articole

Pop i-a felicitat pe reșițeni și recunoaște: „Promovarea am pierdut-o din iarnă încoace, acum îmi doresc un singur lucru, să ne întoarcem acasă!”Seria a IV-a a eșalonului terț și-a ales, în proporție de 95%, campioana. După victoria din partida cu Lipova, CSM Școlar Reșița mai are nevoie de un singur punct în disputa internă cu Dumbrăvița pentru a desface șampania, în timp ce Lipova își linge rănile atâtor bătălii pierdute în stagiunea de primăvară, aici intrând și sumedenia de remize înregistrată în special în partidele din deplasare.

Dar, până la urmă, Șoimii Lipova și-a depășit, oarecum, condiția luptând până la capăt pentru un rezultat istoric. În meciul de ieri erau puține lucruri de făcut, atâta timp cât „alb-albaștrii” au fost lipsiți de aportul celor trei atacanți de careu, iar din minutul 11 s-au și trezit în zece oameni după eliminarea directă a lui Dobrean. Președintele clubului, Radu Pop, privea în gol la finalul disputei, fiind încercat de un amalgam de sentimente. Până la urmă, au dominat cele constructive, impresia fiind că lupta va fi reluată din vară încolo. „Sunt mândru de echipa pe care o conduc, am realizat mai mult decât am fi crezut la începutul sezonului, nu cred că ne dădea nimeni vreo șansă să ne batem la promovare. Astăzi s-a încheiat o luptă inegală la care ne-am înhămat, noi ca reprezentanți ai unui oraș micuț, în competiție cu municipii puternice financiar și ca bază materială: Reșița, Cugir, Hunedoara, Deva sau Alba Iulia. Le mulțumesc tuturor lipovanilor care au fost alături de noi, tuturor celor care au venit azi la meci, au venit și alții din multe alte localități, păcat că nu am putut mai mult, păcat că i-am dezamăgit. Ne cerem scuze pentru asta, dar s-a văzut că ne-am bătut până la ultima suflare. Le mulțumim și celor de la Reșița care au venit în număr mare și s-au comportat exemplar, au făcut galerie favoriților lor, au cântat și au scandat fără să ne jignească pe noi. Îi felicităm și pe ei și – bineînțeles – pe jucătorii reșițeni, pe antrenorul Leo Doană și pe președintele Bobar. Au reușit să revină din subsolul clasamentului până pe locul 1, bravo lor”, a spus imediat după disputa cu reșițenii șeful „șoimilor”.

Cât despre desfășurarea efectivă a întâlnirii, dar și a cauzelor pierderii avansului important (+8) avut în fața reșițenilor, Pop a adăugat: „Am crezut în noi, dar, astăzi, parcă toate au fost împotriva noastră. Echipa a jucat fără cinci dintre oamenii de bază din tur, practic ne-ai lipsit toți cei trei atacanți. Vremea a fost și ea potrivnică, terenul foarte greu, plus un gol luat repede, urmat de o eliminare după câteva minute. Asta a fost azi, dar promovarea am pierdut-o din iarnă încoace. Am lăsat pe drum multe puncte, din păcate nu am avut efectivul complet ca și în tur. Au apărut accidentări grave și suspendări, nu am reușit să ne impunem împotriva unor echipe care au fost mai determinate decât noi în acele momente”.

În pauza de iarnă, lipovanii au  studiat posibilitatea să-și dispute partidele oficiale pe terenul „Motorul”, dar acest lucru nu a fost posibil. „Am fi dorit să jucăm și noi în retur pe sinteticul de pe <<Motorul>>, din păcate nu am fost lăsați. Parcă simțeam că vom avea probleme cu vremea, au fost câteva meciuri cu teren foarte greu, pe unele le-am trecut cu bine, pe altele nu prea. Azi a fost dezastru, așa că acum, la cald, îmi doresc un singur lucru, să ne întoarcem acasă”, a fost concluzia lui Radu Pop.

Stadionul din Lipova este în reconstrucție de aproape doi ani de zile și, probabil, se apropia de inaugurare dacă nu ar fi intervenit o problemă legată de licitația pentru gazon.

0
2

10 comentarii la articolul: “Pop i-a felicitat pe reșițeni și recunoaște: „Promovarea am pierdut-o din iarnă încoace, acum îmi doresc un singur lucru, să ne întoarcem acasă!”

 1. Ce sa zici si tu acuma….fi sincer macar si recunoaste ca nu ati vrut sa promovati , nu mai vindeti gogosi la oameni ! Blatistitilor !

  4

  12
  1. Zic ca esti un prost de puti . Care nu are nici o treaba cu fotbalul . Si imi asum vorba cuiva ceea ce scriu . Nu ai nici o treaba cu Lipova dar tu te tot bagi in seama . Vezi de Uta ta.

   6

   4
 2. Felicitări dl pop pt declarațiile pline de spirit sportiv , baftă în.noul an si sa faceti stadionul sa putem veni la lipova la meciuri , în rest multă sănătate

  8

  0
 3. Ia uite-l ce jovial e cu bobar și cu reșițenii, după ce tot aici îl făcea cu ou și cu oțet, că a cumpărat arbitrii ,adversari și umblă cu lucruri necurate! Om cu 7 fețe ești raducule!

  4

  5
  1. Daaaa . Trebuia sa-l iau sa-l bat cu capul de gard sa-l tarasc prin baltoacele de pe teren sa-i sparg fata . Ce trebuia sa fac cand omul imi spune te astept la anul in liga 2 . Sa zambesc si sa urez bafta . Da e greu pt unii .

   11

   2
 4. Atât s-a putut. Felicitări domnule Pop. Aţi demonstrat pe parcursul întregului campionat că, sunteţi peste ceea ce avem noi la cârma echipelor arădene. Aţi scris o pagină în istoria clubului Şoimii, dovedind faptul că, şi cu nişte copii, fără un sprijin material adecvat se poate face performanţă. Eu cred că, dacă şi conducerea oraşului Lipova s-ar fi ridicat la nivelul dumneavoastră, acum eraţi promovaţi în Liga 2.
  Nu este uşor să joci un campionat întreg în deplasare cu o „gaşcă de copii nebuni” (în sensul bun al cuvântului) bine instruiţi şi coordonaţi de ne-experimentatul antrenor şi apoi să te ridici peste nivelul unor echipe mult mai titrate, ocupând un loc ne-sperat de mulţi admiratori. Este totuşi ceva.
  Domnule Sabău. Nu notele mari obţinute la licenţiere vă fac antrenor. Adevăratul examen l-aţi dat la Lipova şi dacă o ţineţi tot aşa, vă prevăd un viitor plin de succese.
  Sunt dezamăgit de actualul primar că, nu se implică mai mult în sprijinirea echipei Şoimii, care, să ne fie cu iertare, reprezintă oraşul pe care-l cârmuieşte. Spun acest lucru, ştiindu-se faptul că dumnealui a fost atât jucător cât şi preşedinte la acest club.
  Sunt susţinător al echipei arădene UTA, echipă pe care o am la suflet de prin 1968 şi pe care nu aş părăsi-o s-au înlocui-o pentru nimic în lume dar nu pot să nu remarc efortul unor oameni care ridică fotbalul arădean la nivel naţional.
  Dacă, stadionul din Lipova v-a fi gata , mi-ar plăcea ca, începând cu campionatul viitor să admir jocul acestei echipe ca un adevărat suporter.
  Vă mulţumesc Şoimilor.

  16

  0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.