UTA Arad

„Bătrâna Doamnă”, pentru prima oară fără galerie la un meci de pe teren propriu în acest sezon: „Respectăm decizia suporterilor, dar e foarte greu fără ei!”





Falia dintre echipă și galerie s-a adâncit serios după ultimele două rezultate obținute de UTA în campionat. Îndeosebi înfrângerea internă cu ASU Poli Timișoara a provocat multe nemulțumiri în rândul fanilor din peluză, care au avut – totuși – aproximativ 30 de reprezentanți și etapa trecută pe „Cluj Arena”. Acolo, însă, „roș-albii” au bifat încă o înfrângere rușinoasă (0-3), iar, astăzi, cu ocazia vizitei celor de la Aerostar Bacău, sectorul galeriei a fost populat cu susținători de rând.

Cum jocul echipei nu a funcționat deloc în prima parte, atmosfera chiar a fost sumbră, după care golurile lui Neagu și Rus au mai dezamorțit spectatorii. „Nu știu dacă merităm să jucăm fără galerie. Sunt băieți extraordinari acolo, nu vreau să vorbesc despre ei. Le respectăm decizia, dar e foarte greu fără ei. Trebuie să înțeleagă și ei că sunt lucruri care se întâmplă și nu se văd. Mi-a părut rău că ne-au întors spatele, jucătorii au fost afectați și de acest aspect”, a spus Cristi Păcurar, refăcând tabloul de la finalul derby-ului Vestulului, când „ultrașii” s-au întors cu spatele în momentul salutului.

E greu de crezut că fanii se vor mobiliza pentru confruntarea de sâmbătă, cu o altă fostă campioană a României, FC Argeș, dar cu ocazia meciului de la Arad, cu Petrolul, situația se poate schimba. „Nu aș vorbi despre alt meci decât cel cu FC Argeș, dar cu Petrolul cred că va fi o atmosferă ok, iar galeria va veni alături de noi. Facem tot ce ne stă în putință, dar să se discute că se vând meciuri…Niciodată nu s-a întâmplat asta cât timp am fost aici”, a mai punctat „secundul” Bătrânei Doamne.









8 comentarii

  1. Ar fi culmea sa recunosti ca s au vandut meciuri :)))
    Se fac blaturi la campionatul mondial si nu se face in liga 2 din romania…sa fim seriosi :)))
    Plimba ursu Pacurare

    0
    0
  2. Mister Pacurar,dumneavoastra nu aveti de unde sa stiti..poate ca aveti dreptate ca nu cunoasteti..nu acuz,nu comentez…este suficient sa te tradeze 1-2 oameni,neplatiti sau nemultumiti,sau alte „idei nastrusnice”,printre care un portar care ti-a luat 5 goluri consecutive pe greseala personala,de nerecunoscut…despre ce vorbim?Un Kanda care joaca ca si in curtea scolii si la schimbare(schimbari),ori trage de timp,fiind noi pe val,ori sare la bataie,daca nu are cu cine….buni de rafuiala sunt si colegii de echipa,dar si banca tehnica…Cocos…Mon Cher…Cocosel…Nu are scuze!Pardon!

    0
    0
  3. Pacurar e prea mare palaria pt tine degeaba esti om bun daca nu ai inteligenta ai scapat echipa de sub control parerea mea e ca te faci de ras deja demisia e cea msi buna solutie pt toti!

    0
    0
      1. Da @Utist,mai ca as jura ca acesti copii vor face o figura frumoasa…Elefantii inca nu i-am nominalizat exact,dar urmeaza….Nici o jena nu am!Tu ai?Hai sa vedem…

        0
        0
        1. In categoria elefanti ii voi include si pe cei vechi din lot…deci : bodea , seroni , melinte , neagu , kanda , d popa , copaci , matei …
          Singurul transfer reusit ramane ciucur !

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button