Gloria LT Cermei

După Giarmata, Cermeiul are în mâini și destinul Unirii Alba Iulia: „Să jucăm fotbal și să luăm primele conducerii!”





După ce, practic, a condamnat-o pe Millenium Giarmata la retrogradare, Gloria Lunca Teuz are în mâini și destinul celor de la Unirea Alba Iulia. Rezultatele modeste din stagiunea de primăvară au dus-o pe gruparea din Cetatea Unirii pe loc retrogradabil, așa că punctele puse în joc sunt vitale pentru elevii lui Bicheși.

Dar, „sămădăii” nu par mișcați de situația „alb-negrilor” și nu uită că în tur aceștia din urmă le-au întrerupt o serie de 7 victorii consecutive chiar în minutele de prelungire. Și acum, „alb-roșii” au bifat trei succese la rând și nu vor să se  oprească aici. „Ultimele două etape au arătat adevărata noastră față, am arătat și fotbal și am dovedit că ne respectăm meseria și clubul la care jucăm și nu facem jocurile nimănui. Mergem la Alba Iulia cu gândul la victorie, clubul ne oferă prime la toate meciurile de când am început campionatul, așa că suntem motivați și din acest puncte de vedere. Sigur că va fi un meci greu, gazdele au probleme cu poziția în clasament. Dar, e treaba lor, presiunea e pe ei, noi vrem doar să jucăm fotbal și să câștigăm pentru a fi cât de sus în clasament la finalul returului”, a spus Michel Vlad.

Fotbalistul crescut de UTA a reușit unul dintre cele 5 goluri ale echipei sale în succesul cu Giarmata. A fost execuție frumoasă, de la distanță, ce s-a dus în vinclul porții lui Narița. „Încerc să-mi fac datoria cât pot de bine când se apelează la mine. Nu am stat mult pe gânduri când am văzut că am culoar, mai ales că și la antrenamente am exersat astfel de șuturi din afara careului”, mai spune mijlocașul lui Anca.

Unirea a alunecat pe poziția a 13-a după două înfrângeri la rând, dar nu trebuie uitat că Cermeiul se simte confortabil în județul Alba, acumulând maximum de puncte în cele trei deplasări: 2-1, la Galda de Jos, 3-2, la Cugir și 3-1 la Ocna Mureș. „Am ajuns într-o situație delicată, cele două jocuri rămase până la final sunt decisive. Nu ne mai permitem pași greșiți, nu este loc de egaluri, cuvântul de ordine în club este victoria. Cred că vom câștiga toate punctele și mizez pe reacția jucătorilor, pe care îi simt foarte motivați și supărați după înfrângerea de la Galda”, a spus Adrian Bicheși pentru ziarulunirea.ro.

De la gazde absentează Scrob și Cr. Păcurar – accidentați și Selagea – suspendat. Gloria Lunca Teuz are tot lotul valid pentru ultima deplasare stagională, de vineri, de pe arena „Cetate”.

Formații probabile:

Unirea: Sporea – Mazilu, Potopea, Mardare, Ad. Matei – Al. Giurgiu, De Marco – Fetita, Tat, Petruse – An. David.

Cermei: Stănilă – Polgar, Varga, Nistor, Deta – Prună, Vezan – Mager, Vlad, A. Iuga – Capătă.

Arbitri: Marius Omuț (Satu Mare) – Cristian Ilinca, Răzvan Tudor (Craiova)

Observatori: Vasile Marc (Cluj Napoca), Aurel Ionescu (București)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button