Arhivă articole

Invincibili de 9 runde, sebișenii ar putea semna sentința Devei: „La victorie ca în fiecare meci!”Sorții au vrut ca divizionarele terțe arădene să arbitreze lupta pentru supraviețuire în seria a IV-a. Din tablou face parte și Național Sebiș, care, vineri, de la ora 18, o găzduiește pe CNS Cetate Deva, prima formație aflată peste linia de retrogradare.

Așadar, e de așteptat ca trupa lui Romică Gabor să vină foarte montată pe malul Crișului Alb. Din păcate pentru ea, dă peste o formație neînvinsă de 9 runde, ce-și propune să mai facă 6 puncte până la final. „Am vorbit deja între noi și ne propunem să încheiem cu două victorii acest campionat. Ne-am legat ca echipă, rezultatele din ultimul timp vorbesc de la sine și nu vrem să ne înecăm la mal. Sunt sigur că vom întâlni o echipă a Devei ce va da totul pentru un rezultat bun vineri, dar la fel vom face și noi. Am jucat și în partida tur, am și marcat unul dintre cele patru goluri stagionale, am cam pierdut nemeritat acel meci (n.a. 2-4). Cu siguranță, Deva poate fi bătută și noi vom juca la victorie ca și în partidele precedente”, spune Sebastian Susan, mijlocașul Naționalului.

Punând la păstrare 17 puncte în ultimele 9 meciuri, sebișenii au ajuns pe locul 6, depășindu-i pe cei de la Chișineu Criș și ar mai putea urca cel puțin o poziție. Contra devenilor nu va putea evolua juniorul  Goșa (accidentat).

Formații probabile:

Sebiș: Horvat – Onuțan, Forizs, C. Lezeu, Dărăban – Ciochină, Ember – Susan, Szekely, Vereș – Enciu.

Deva: Deva: Raț – Kelemen, Radak, Dina, Roșie – Mărămăneanu, Boldea – Bărîcă, Tegbo, Lupu – Muscă.

Arbitri: Szabolcs Kovacs (Carei) – Răzvan Soporan și Ștefan Lar (ambii din Baia Mare)

Observatori FRF: Iulian Spătaru și Florin Mierea (ambii din Timișoara)

0
0

2 comentarii la articolul: “Invincibili de 9 runde, sebișenii ar putea semna sentința Devei: „La victorie ca în fiecare meci!”

  1. Odata cu instalarea lui Cristian Todea ca antrenor principal sper ca multi tineri fotbalisti aradeni talentati sa-si gaseasca locul in peisajul fotbalistic aradean asa precum prea bine o dovedesc cei de la Cermei si Lipova pe care ii felicit si care sunt exemple demne de urmat. In viitorul apropiat m-as bucura ca echipa sa revina la numele de Crisana Sebis asa cum a fost de la infiintarea acestui club de fotbal.

    5

    4

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.