Arhivă articole

Jandarmeria ia măsuri speciale la UTA – Petrolul, sunt așteptate și câteva zeci de suporteri ai „lupilor galbeni”Pentru a doua oară în acest mini-retur, la Arad descinde Jandarmeria cadrul Grupării Mobile Timişoara pentru a asigura măsurile de siguranță la un meci de fotbal. Cadrele de pe Bega au mai fost pe Mureș în urmă cu trei săptămâni, la derby-ului Vestului, când au controlat bine situația și nu s-au înregistrat niciun fel de incidente. Prezența jandarmilor timișoreni a fost „provocată” de deplasarea unei mini-galerii a „lupilor galbeni”, de aproximativ 30-40 de suporteri. Din informațiile noastre, și galeria arădeană își va relua locul din peluză după protestul din meciul cu Aerostar. Totuși, se pare că „ultrașii” arădeni nu vor cânta cum obișnuiesc să facă la un meci al favoriților.

Dar iată comunicatul Jandarmeriei:

”Jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara asigură măsuri de ordine publică şi siguranţa spectatorilor prezenţi la meciul de fotbal ce are loc duminică, 26 mai a.c. pe stadionul „Motorul” din municipiul Arad, între echipele UTA Arad și Petrolul Ploiești.

Pentru îndeplinirea misiunii, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara cooperează cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, cu Inspectoratul de Poliție Județean Arad și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Având în vedere că meciul începe la ora 14.00, accesul spectatorilor în stadion are loc începând cu orele 12.00, pe bază de bilete, abonamente sau invitaţii. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului se asigură de către societatea de pază contractată de organizator.

Începând cu ora 12.00 până la terminarea competiţiei, se interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice în zona apropiată arenei sportive.

Pentru ca evenimentul sportiv să se desfășoare în condiții de siguranță, jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, să nu introducă în stadion obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţie. Totodată, jandarmii informează că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, fără drept.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la manifestarea sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive”

0
1

3 comentarii la articolul: “Jandarmeria ia măsuri speciale la UTA – Petrolul, sunt așteptate și câteva zeci de suporteri ai „lupilor galbeni”

  1. Se agita degeaba spiritele….A proasta….Daca sunt curios despre UTA-Petrolul?Absolut deloc!Este pentru ca in cazul ca nu mai exista motivatie directa si unii se stiu deja pe faras..despre ce putem vorbi?Sa fim seriosi…Lucrurile sunt cam clare…Cine da mai mult,nu-i asa?Atentie mare….la neatentie si mersul pe bicicleta,dimineata….Ufffff….

    1

    3
  2. GATA !!! LA ANUL VREAU SA VAD UTA. ARAD in LIGA1a,chiar daca o sa fie o liga2a mai puternica ,eu am incredere in noul antrenor LASZLO BALINT , care a si jucat sub culorile UTA-ei sperand ca, va face treaba foarte buna si alegand cei mai buni jucatori pt. a ataca promovarea mult dorita de atatia ani de zile !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    1

    0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.