Sabău: „Îmi doream mai mult decât acest loc 2, dar nu știu dacă eram pregătiți de pasul uriaș spre Liga 2-a” +FOTO

Sabău: „Îmi doream mai mult decât acest loc 2, dar nu știu dacă eram pregătiți de pasul uriaș spre Liga 2-a” +FOTO

Un singur loc au pierdut cei de la Șoimii Lipova între turul și returul campionatului, dar odată cu el și promovarea în Liga 2-a. Oricum, clasarea pe poziția secundă acontată după succesul din ultima rundă, 1-0 cu Ghiroda și Giarmata Vii, rămâne un rezultat de excepție pentru formația de pe Mureș, la al doilea sezon de la promovarea, după trei decenii, în eșalonul trei al fotbalului românesc.

Istrate a fost cel care a decis partida cu timișenii, care se salvaseră matematic de la retrogradare în runda precedentă. „A fost un joc lipsit de motivație, dar am fost profesioniști până la capăt. Am alergat destul de bine, am acoperit destul de bine zona, oaspeții au avut câteva ocazii, dar noi am avut mai multe și am reușit să marcăm golul cu care am luat cele trei puncte. Am terminat pe locul 2, eu îmi doream mai mult, dar atât s-a putut de această dată. Sunt, totuși, muțumit de ceea ce am realizat și că am fost acolo sus foarte multe etape. Am pornit în vară cu gândul la un loc mai sus de 5, dar în iarnă am văzut că putem și am îndrăznit mult mai mult, dar, din păcate, nu am reușit să promovăm. Nu știu dacă eram pregătiți de pasul uriaș spre Liga 2-a, nici noi cei din iarbă, nici cei care ar fi trebuit să ne sprijine și – după cum se știe – nici stadionul din Lipova nu este gata în această vară. Vedem ce ne rezervă viitorul apropiat, noi dorim să continuăm cu jocul frumos, să ne antrenăm bine, să fim competitivi și cu un joc mai bun decât l-am avut. Nu vrem să schimbăm lotul foarte mult, vor pleca cei nemulțumiți, apoi vedem la cine renunțăm noi și ce putem aduce în loc. După vreo trei săptămâni de vacanță ne întoarcem la muncă și sperăm ca să jucăm din iarnă la Lipova, în fața oamenilor care ne așteaptă de trei ani”, a spus Flavius Sabău după ultimul meci al sezonului al „șoimilor”.

Paul Codrea și-a îndeplinit obiectivul pe banca Ghirodei, dar ceva mai greu decât se anticipa, mai ales după rezultatele bune din startul returului. „A fost un joc deschis, cu multe faze de poartă, până la urmă rezultatul nu conta decât pentru gazde pentru a-și consolida locul 2 din clasament. Probabil, nu au fost nici ei foarte motivați după pierderea locului întâi, dar eu îi felicit pe toți cei de aici pentru ce au realizat. Eu am preluat echipa după o perioadă grea și am reușit să ne salvăm pe final. Am jucat destul de bine și în ultimele etape, ne-a lipsit doar uneori golul, ca și astăzi. Din vară vrem să îmbunătățim lotul, voi avea o discuție cu conducerea și sper să ne înțelegem pentru a realiza un pic mai mult în campionatul viitor”, a punctat fostul internațional.

 

Galerie foto Șoimii Lipova – Ghiroda și Giarmata Vii

Facebook Comments
1
0

5 comentarii

 1. Avatar

  Nu, nu erati pregatiti ca daca erati pregatiti ati fi terminat pe primul loc! Simplu…ce atata…

  5

  7
  Răspunde
  1. Avatar

   Neata . Cred ca re-ai trezit scriind . Iti pkace sa-ti vezi numele si ce ti-ai zis hai sa scriu si eu ceva . Ca nu are nici o logica concluzia ta .

   2

   5
   Răspunde
 2. Avatar

  Neata . Cred ca te-ai trezit scriind . Iti place sa-ti vezi numele si ce ti-ai zis hai sa scriu si eu ceva . Ca nu are nici o logica concluzia ta .

  2

  1
  Răspunde
 3. Avatar

  Bai antrenorule, cum poti sa declari asa ceva, este neputinta ta.Esti un antrenor slab, acum dai vina pe conducere ca oricum ei nu erau pregatiti din pct de vedere organizatoric… slabule.Cat draq te mai tin aia acolo ca ai vreo 2 ani si mereu te lamentezi.

  3

  6
  Răspunde
  1. Avatar

   Cu cine esti tu coleg ? Si da are dreptate nu era orasul pregatit pt promovare . . Nu a mintit cu nimic . Nimeni ju se astepta la rezultatele obtinute

   6

   1
   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.