Minifotbal, futsal

S-a jucat minifotbal de Zilele Orașului Sântana! Spartanii au câștigat trofeul, după o finală cu Sporting





Cu ocazia Zilelor Orașului Sântana, clubul ACS din localitate a organizat un turneu de mini-fotbal, la care au luat startul 12 echipe, împărțite în patru grupe. S-a jucat pe terenul din localitate, în formula de 5+1, fiecare combatantă având dreptul să alinieze maxim 4 jucători legitimați la Asociația Județeană de Fotbal.

Cea mai bună formație s-a dovedit a fi cea a fraților Ginghină. Spartanii au trecut în grupe de FC Cojasca cu 4-1, de FC Nădlac tot cu 4-1, în semifinală, de Poștașul cu 2-0, iar în finala mare de FC Sporting cu 5-4. În finala mică, Poștașul a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Young Boys: 5-5 și 3-2 d.p.

Lotul campionilor a fost format din Alin Ginghină, Gabriel Neag, Lucian Ghinghină, Ionuț Prică, Cristian Pascariu, Claudiu Ciocan, Andrei Mateiu, Cosmin Lazea, Alin Călin și Călin Rădac. Cel mai bun portar a fost desemnat Ciprian Matiș, iar cel mai bun jucător – Ionuț Prică.

Diplomele, cupele și mingile Joma au împărțite laureaților de Cătălin Puia, președintele Consiliului de Administrație al Unirii Sântana.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button