02/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

S-a jucat minifotbal de Zilele Orașului Sântana! Spartanii au câștigat trofeul, după o finală cu Sporting

Cu ocazia Zilelor Orașului Sântana, clubul ACS din localitate a organizat un turneu de mini-fotbal, la care au luat startul 12 echipe, împărțite în patru grupe. S-a jucat pe terenul din localitate, în formula de 5+1, fiecare combatantă având dreptul să alinieze maxim 4 jucători legitimați la Asociația Județeană de Fotbal.

Cea mai bună formație s-a dovedit a fi cea a fraților Ginghină. Spartanii au trecut în grupe de FC Cojasca cu 4-1, de FC Nădlac tot cu 4-1, în semifinală, de Poștașul cu 2-0, iar în finala mare de FC Sporting cu 5-4. În finala mică, Poștașul a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Young Boys: 5-5 și 3-2 d.p.

Lotul campionilor a fost format din Alin Ginghină, Gabriel Neag, Lucian Ghinghină, Ionuț Prică, Cristian Pascariu, Claudiu Ciocan, Andrei Mateiu, Cosmin Lazea, Alin Călin și Călin Rădac. Cel mai bun portar a fost desemnat Ciprian Matiș, iar cel mai bun jucător – Ionuț Prică.

Diplomele, cupele și mingile Joma au împărțite laureaților de Cătălin Puia, președintele Consiliului de Administrație al Unirii Sântana.

 

0
0
%d blogeri au apreciat: