Fotbal judeteanzTOP ARTICOLE

Caravana Ligii a IV-a Arad pleacă la drum cu Ineu – Curtici sau Sântana – Șimand! Vezi tot programul turului





Așa cum v-am informat încă de aseară, ediția 2019-2020 a Ligii a 4-a Arad se va desfășura, în proporție de 99%, după un nou sistem, de tipul play-off/ play-stay / play-out. Până la acea fază a competiției, cele 12 competitoare vor avea de jucat în sezonul regulat, iar țintarul a fost afișat de câteva momente pe site-ul Asociației Județene de Fotbal Arad.

Etapa I, 17 august

CS Ineu – Frontiera Curtici

Podgoria Pâncota – Păulișana Păuliș

Unirea Sântana – Șoimii Șimand

CS Glogovăț 2013 –  Victori Zăbrani

CS Beliu – Victoria Felnac

ACS Socodor – UTA II

Etapa a II-a, 24 august
Păuliș – Beliu
Zăbrani – Pâncota
Curtici – Glogovăț
Șimand – Ineu
UTA II – Sântana
Felnac – Socodor
Etapa a III-a, 31 august
Ineu – UTA II
Pâncota – Curtici
Glogovăț – Șimand
Beliu – Zăbrani
Felnac – Păuliș
Sântana – Socodor
Etapa a IV-a, 7 septembrie
Zăbrani – Felnac
Șimand – Pâncota
Curtici – Beliu
UTA II- Glogovăț
Sântana – Ineu
Socodor – Păuliș
Etapa a V-a, 14 septembrie
Pâncota – UTA II
Ineu – Socodor
Glogovăț – Sântana
Beliu – Șimand
Felnac – Curtici
Păuliș – Zăbrani
Etapa a VI-a, 21 septembrie
Ineu – Glogovăț
Curtici – Păuliș
UTA II – Beliu
Șimand – Felnac
Sântana – Pâncota
Socodor – Zăbrani
Etapa a VII-a, 28 septembrie
Pâncota – Ineu
Felnac – UTA II
Beliu – Sântana
Păuliș – Șimand
Zăbrani – Curtici
Glogovăț – Socodor
Etapa a VIII-a, 5 octombrie
Ineu – Beliu
Șimand – Zăbrani
Sântana – Felnac
UTA II – Păuliș
Glogovăț – Pâncota
Socodor – Curtici
Etapa a IX-a, 12 octombrie
Zăbrani – UTA II
Pâncota – Socodor
Beliu – Glogovăț
Păuliș – Sântana
Felnac – Ineu
Curtici – Șimand
Etapa a X-a, 19 octombrie
Ineu – Păuliș
Pâncota – Beliu
UTA II – Curtici
Sântana – Zăbrani
Glogovăț – Felnac
Socodor – Șimand
Etapa a XI-a, 26 octombrie
Zăbrani – Ineu
Felnac – Pâncota
Păuliș – Glogovăț
Curtici – Sântana
Șimand – UTA II
Beliu – Socodor

22 comentarii

  1. Și tu ești cu „sezon regulat”? Dacă o spun fraierii de la București, te iei după ei? Este „sistem regular”, domnule, ce mama dracului nu pricepi? Și cum vine asta cu „play-stay”? Asta ce o mai fi? Eu știam de Playstation și este scos de Sony!

    0
    0
    1. esti intr-un grav ˝mistake˝… pe engleza e REGULAR SEASON dar in traducere in romana, indiferent unde stai in Romania, este SEZON REGULAT … in DEX se zice ca REGULAR este o forma invechita de REGULAT … deci … trage tu concluzia …
      Play STAY … adica nici nu urci (OFF), nici nu cobori (OUT), stai pe loc (STAY) … ai notat?

      0
      0
      1. Adică alea patru echipe JOACĂ DEGEABA, NU-I AȘA? Iar „regulată” ți-e mintea, probabil! Sau mai mult ca sigur! Și ție și ăstora de la Gazeta Sporturilor, care o tot dau înainte cu „sezon regulat”! Apropo, cum vine asta „play-stay”? Ce rost are acest play-stay, dacă nu are nici un efect? Nu se putea organiza play-off 1-6, respectiv play-out 7-12 numai tur, cu 5 etape? Nu tur-retur, cu 10 etape, ca să nu încarce cheltuielile echipelor? Doar tur! Echipele aveau 27 de meciuri. Adică OK pentru un sezon competițional! AJF dă dovadă de ipocrizie când spune că a ales acest sistem pentru a proteja finanțele cluburilor! Știi de ce? Pentru că OBLIGĂ echipele de Liga 4 să aibă echipe de juniori ȘI la A1 ȘI la Juniori C, D sau E (la alegere). Atunci, despre ce PLM de favoruri financiare vorbim că face AJF Arad? Unii de la AJF Arad mai bine s-ar suce naibii de acolo, la plimbat nepoții, că-s praf!

        0
        0
        1. nu foloseste nimeni englezescul REGULAR, degeaga te agiti … cei care STAY nu stau degeaba, joaca si ei etape ca si ceilalti, chiar daca nu au miza, asa cum si intr-un campionat jaoca echipe de la mijloc de clasament care nu au nici o treaba … nu se poate juca numai tur, e clar ca dezavantajezi echipe … cine a spus ca a ales acest sistem CA SA PROTEJEZE FINANTELE CLUBURILOR? iti spun eu, NIMENI … sunt cluburi care dau salarii lunare si nu le convine sa joace doar 22 de etape, deci trebuia facut ceva sa fie mai multe etape, un numar apropiat de cel de 30, cat erau daca era sezon liniar cu 16 echipe … cei 10.000 lei economisiti cu baremele, datorita implicarii AJF, ajung pentru baremele de arbitri de la juniorim … nu este favor, este un sprijin pentru dezvoltarea fotbalului la nivel de juniori … care din conducere sunt la varsta pensionarii????? vezi ca nu mai suntem pe vremea lui Nea Nicu si ceilalti …

          0
          0
          1. „Dezavantajează” echipele? Pă bune? Nu ar dezavantaja deloc. Echipele de pe locurile 1-3 (din play-off 1-6) joacă 3 acasă și 2 afară. Iar echipele de pe locurile 7-9 (din play-out 7-12) joacă tot 3 acasă și 2 afară. Celelalte, invers: 2 acasă și 3 afară. Nu este nici un dezavantaj, ci mai degrabă ar face ca echipele să joace, în prima fază a competiției, pentru a ocupa un loc cât mai bun la finalul sezonului REGULAR (na!). Să joci doar așa, ca să te afli în treabă (pentru echipele din PLAY-STAY), asta chiar că este o realizare tipică A.J.F. Arad, care în ultimii ani numai cu idei din astea „teribiliste” i-a „bucurat” pe cei din subordine!

            0
            0
  2. Mie imi place liga 4, si după mintea aș vrea să vad 32 de etape. Dar nu e după plăcerea mea, e nevoie si de înțelepciune, mai e nevoie și de autoritate. Așa că cei care iau decizii din această postură trebue respecati, că ne convine sau nu decizia luată. La momentul acesta mă interesează altceva, ce amicale sunt sâmbătă 10 august ?

    0
    0
    1. Și eu sunt de părere că trebuia lăsat cu play-off și play-out standard (10 etape), după cele 22 din sezonul regular. Nu înțeleg de ce se tot pune „placa” asta cu „cheltuieli în plus pentru echipe”? 32 de etape pe sezon în eșalonul de elită sunt numai bune pentru a face competiția mai atractivă.

      0
      0
      1. Cele 4 etape în plus ar fi fost intermediare, pentru că la sfârșitul lui mai trebuie sa fie gata campionatul. Majoritatea seniorilor din liga 4 lucrează, dar de unde să știi tu asta, din fata calculatorului?

        0
        0
        1. Nu fi obraznic! „Din fața calculatorului”, ha? Bine că ești deșteptul pământului! Cum adică, trebuie terminat campionatul până la sfârșitul lunii mai? Ce treabă are Liga 4 cu Euro 2020? Sau iarăși se duc mahării de la A.J.F., în grup, să vadă meciurile de la București și nu mai rămâne nimeni la sediu, ca să facă treabă? Asta-i ce? Un fel de „mulțumesc” de la Burleanu, că șefii de A.J.F. or ridicat mâna, în grup (100%), la alegerile trecute? Băi…

          0
          0
          1. Păi nu ai informnații decât cele luate de pe situl AJF sau de pe sportarad, cu care ai umplut ˝optșpe˝fișiere de statistică … În rest văd că ești pe lângă regulamente și ai păreri care mai decare mai ciudate … Dacă ieșeai prin lumea fotbalistică știai că până în 6 iunie trebuie să fie transmise la FRF câștigătoarele campionatelor de liga 4 pentru faza următoare, barajele. Dar e mai simplu să dăm în șefi, federație și Euro 2020 … ești penibil deja …

            0
            0
  3. Play stay? Doamne ce minți limpezi aveți. Ați mai făcut odată un sistem playoff și playout în Promoție, ați fost de râsul gâștelor. Degeaba va spun unii ca greșiți, ca voi nu recunoașteți niciodată asta. Voi numai lucruri bune faceți, pentru fotbalul arădean. Numai dumnezei la AJF!

    0
    0
    1. Și dacă este sistem clasic, sunt 4 echipe care nu au nici o treabă la mijlocul clasamentului, nici nu pică nici nu promovează, Asa că și atunci joacă în dorul lelii

      0
      0
    2. Concluziile le tragem la finalul campionatului, deocamdată sunt condiții echitabile pentru toată lumea, locul 1 va fi foarte disputat în faza a doua, vor retrograda două sau doar o echipă, și sunt asigurate un număr rezonabil de meciuri, 28, probabil fără intermediare. Este soluția care rezolva toate problemele cluburilor și ale competiei.

      0
      0
      1. Câte spuneai că vor retrograda? Două sau o echipă? Păi… câte, până la urmă? Sau mai bine spune că niciuna, ca în ultimii ani, când nu a mai căzut nimeni din L4, că s-au tot retras echipe. Păi, atunci ce fel de competiție de pișat mai este și asta, unde lipsește lupta pentru evitarea retrogradării?

        0
        0
        1. cred ca ai probleme grave, nu te pricepi deloc, trebuie sa-ti dau mura in gura … incepand cu acest an, sunt 12 echipe in serie, vor retrograda doua. Daca cea care castiga seria va promova in urma barajului, va retrograda doar una, si vor promova din Liga 5 2 ca sa fie iar 12. Pricepi sau iti desenez? In ultimii ani nu aveau cum sa cada pentru ca era competite de 16 echipe, asa a fost scris in ROAF, si s-au retras cateva echipe, din motive financiare sau lipsa de practicanti de fotbal, ceea ce nu este vina AJF. De acum inainte sunt 12, si anul acesta si anul viitor, apoi mai vedem. Conteaza interesul celor din Liga 5 pentru a jcua in Liga 4. Acum, iti dau 2 informatii calde, o echipa cu satelit in 5 poate ar vrea in 4 si una din 5 care a spus pas promovarii, de acum are buget si va dori in 4. Plus Siria, Bocsig și mai vreo 2 care vor si ele in viitorul apropiat in liga 4. Deci, semne bune, nu dezastru cum visezi tu si inca cativa ˝specialisti˝din spatele tastaturii. Nu moare Liga 4 si AJF, doar se adapteaza vremurilor.

          0
          0
      2. Cum dracu poți spune că locul 1 va fi foarte disputat în faza a doua, când nu sunt decât 4 echipe care vor juca în play-off? Tu te auzi ce spui? Dacă erau 6, cum era și normal, atunci da, era luptă pentru locul 1, că apăreau surprizele și se menținea suspansul. Dar așa, la o grupă de 4 echipe, ce luptă să (mai) fie? Băi, dar tu chiar ești praf!

        0
        0
        1. daca erau 6, si la injumatatirea punctelor, puteau fi diferente mari de nerecuperat in faza a doua. Daca sunt doar 4 echipe, si sa fim seriosi, in nici o liga nu lupta la titlu mai mult de 4 echipe, daca mai sunt despartite de doar maxim 3 puncte, indiferent de ce a fost in prima faza, si se joaca doar 6 meciuri, deci doar 18 puncte mai sunt in joc, atunci concluzia logica este ca va fi foarte disputat, oricare din cele 4 au sanse si nu sunt tentate sa cedeze mai usor meciurile ca cele 6 din play offul clasic … asa ca inainte de a scrie, mai gandeste-te, mai studiaza, mai intreaba si tu pe unii, pe altii, nu arunca toate tampeniile cum iti vin, fara sa te gandesti un pic, ca te faci de ras … si mai usor cu exprimarile la adresa mea, ca unde vrei tu sa ajungi, eu de acolo vin …

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button