Șoimii Lipova

Între Reșița și Craiova, minusurile Lipovei rămân, în mare, aceleași + Galerie FOTO





Mari diferențe între Reșița și Craiova nu s-au văzut la Pîncota, la interval de trei luni de zile. Ca și în precedenta apariție în fața propriilor susținători în fața unei pretendente clare la promovare, dar într-un alt campionat, Șoimii Lipova nu a avut știința și forța să se impună, beneficiind – e drept – și de niște arbitraje „ață”. Chiar și așa, elevii lui Flavius Sabău au demonstrat că încă nu au maturitatea necesară să abordeze partide de un anumit nivel și, până la urmă, e normal ținând cont de faptul că media de vârstă a echipei este destul de scăzută. Pe alocuri, a lipsit și tupeul pozitiv, dar se spune că, uneori, joci cât îți permite adversarul, iar FC U Craiova 1948 a arătat binișor pentru runda inaugurală, chiar pe terenul vicecampioanei din C4.

Asemănările merg mai departe și când vine vorba despre susținerea pe care a avut formația vizitatoare. Galeriile grupărilor din Valea Domanului, respectiv Bănie au umplut până la refuz sectorul rezervat susținătorilor oaspeți și au asigurat fondul sonor al partidei. Diferența s-a făcut la repertorii, bănățenii fiind ceva mai civilizați în acest sens, în timp ce oltenii au folosit destule trivialități ieri, în Podgorie. „Juveții” s-au luat de UTA, Steaua și „clona” craioveană din Liga 1, dar, printre altele, și de patronul propriei echipe. „M..e, m..e Mititelu!” a fost una dintre scandările „alb-albaștrilor”, cu care – probabil – omul de afaceri ce o finanțează pe „Știința” de eșalon terț s-a obișnuit deja, dar pe care nu are cum să o agreeze.

În fine, destinația punctelor a decis-o Marian Stoenac, omul meciului de ieri, un fotbalist plecat de la Motru, trecut și prjn Liga 1, în tricoul  celor de la Juventus București (actuala Daco-Getica). Deși s-a transferat de doar zece zile la Craiova, lipovanii s-ar fi așteptat să-l vadă măcar vreo 15-20 de minute pe Kevin Trabalka pe teren, cu atât mai mult cu cât Bălan a fost destul de stins și și-a depus deja candidatura pentru ratarea anului în Liga 3-a.

În rest, tot răul spre bine și anume „șoimii” au tot timpul din lume să-și revină, să recupereze punctele pierdute, deși deplasarea de la Horezu se anunță de pe acum de risc maxim.

Galerie foto: Șoimii Lipova – U Craiova

 









2 comentarii

  1. Ce să joace Lipova? Ce le arată și ce îi învață antrenorul…
    1. Tupeu? Nu!
    2. Așezare în teren? Nu!
    3. Disciplină? Nu!
    4. Aceleași mingi bubuite aruncate pe vârfuri! Diagonale fără adresă! Tot timpul mingea a 2.a!
    5. Tactică? Nu!
    6. Craiova face antrenament cu o zi înainte pe terenul de joc, Lipova nu!
    Dar… este timp pt. omogenizare, lotul e bunicel, Lipova are ceva tradiție în futbol… așa că așteptăm!

    0
    0
  2. La cate meciuri ai fost in 2 ani de liga 3 ? Ce astepti tu ? Tu ce poti astepta ? Eventual un alt esec ca sa te bucuri. Primele 5 puncte enumerate de tn sunt lucruri scrise de necunoscator. Cand Craiova se antrena joi pe terenul din Pancota, Lipova la aceeasi ora facea antrenament pe terenul din Sanicolau . Ca sa spui ca astepti ceva trebuie sa vi la meciuri . Fara suparare nu cred ca mergi la meciurile lor

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button