Crisul Chisineu-CrișProgresul Pecica

Pecica a avut din nou probleme cu Crișul! Stupar: „Rezultat bun 10 contra 11, dar jocul mă nemulțumește” v.s. Abrudean: „Două puncte pierdute”





Progresul Pecica nu i-a putut lua măsurile Crișului nici în campionat, cu mențiunea că – totuși – un punct e mai bun decât nimic. Cu atât mai mult cu cât formația lui Stupar a jucat aproape o oră în inferioritate numerică și fără antrenori pe bancă.

Între proteste la adresa arbitrilor în special pentru eliminarea lui Wild și interpretarea prea blândă, în opinia lor, a unor intrări ale adversarilor, tehnicianul nou-promovatei arădene a tras următoarele concluzii: „Rezultatul mă mulțumește în condițiile în care am jucat cu un om mai puțin aproape o oră de joc. Pe de altă parte, sunt nemulțumit fiindcă nu am avut răbdare la construcție, am aruncat prea multe mingi la bătaie și vorbesc în special despre perioada în care am condus cu 1-0. Având avantaj pe tabelă, ar fi trebuit să apelăm mai mult la o posesie prelungită. Sigur, ne doream mai mult de la acest meci și sunt sigur că, dacă eram 11 contra 11, puteam să obținem ceea ce ne-am propus. De fapt, s-a văzut că și în zece am avut momente bune, de posesie, însă, pe de altă parte, când adversarul avea mingea, trebuia să faci efort dublu pentru a închide culoarele spre poarta ta și, automat, era normal să nu mai ai destulă prospețime pentru faza de atac. Știam că întâlnim o echipă dificilă, care ne-a și eliminat din Cupa României, însă sunt sigur că puteam obține mai mult în alte condiții”, susține Dan Stupar.

Cu penalty transformat și eliminare pentru Progresul în minutul 24 , Crișul devenea mare favorită la victorie pe arena „Pădurice”, din Pecica. Dar, nu a fost să fie, spre dezamăgirea antrenorului „alb-albaștrilor”. „Am început jocul prost, am luat un gol foarte repede, un gol stupid. Nu înțeleg această lipsă de concentrare, pentru că am insistat pentru asta, mai ales pe startul de joc. Mai apoi, am reușit să revenim în partidă și, consider eu, am pierdut două puncte. În prima repriză, am avut o ocazie imensă prin Modan, de singur cu portarul, dar problema e că ar fi trebuit să ținem de minge în multe momente. Am avut om în plus, nu am prea știut să luăm decizii în momente importante ale jocului. Nu am avut răbdare să ne desfacem adversarul cu centrări din zonele laterale și,  ca atare, nu pot fi mulțumit cu acest rezultat. E un punct în deplasare, dar nu mă pot declara mulțumit. Câteodată, echipa care e în inferioritate să motivează mai bine. Oricum, problema a fost la noi, nu la adversar, deși am întâlnit o echipă arțăgoasă. Nu am gestionat bine ultima pasă, nu am avut inspirație la finalizare și nu am putut scoate mai mult de acest meci. Una peste alta, avem foarte mult de lucru în continuare, am nevoie foarte mare de jucătorii care sunt accidentați, fiindcă am fost puțini astăzi. Despre Pecica pot spune că a făcut o mutare foarte bună pe ultima sută de metri și mă refer la Szekely, care o va ajuta mult în acest sezon. Progresul va fi o nucă tare pentru orice adversar în Liga 3-a și orice punct câștigat aici e binevenit. Deși, repet,  noi ar fi trebuit să gestionăm mai bine avantajul numeric și să câștigăm”, a punctat și Adrian Abrudean.

Runda viitoare, Pecica merge în „fieful” nou-promovatei din județul Timiș, Becicherecu Mic, în timp ce Crișul găzduiește Dumbrăvița, marea perdantă a primei runde după 1-2 cu Cetate Deva.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button