National Sebis

Somcherechi și Sebișul la al doilea 0-2 în partidele oficiale: „Adversarul a știut să speculeze lipsa noastră de experiență”





Rămasă și fără Szekely, transferat chiar vineri la conjudețeana Pecica, Național Sebiș a avut, din nou, oamenii numărați pentru un meci oficial. Și deznodământul a fost același cu partida de Cupă, precedenta oficială din actuala stagiune pe arena „Crișana”, adică 0-2.

După Cermei, a fost rândul vâlcenilor de la Horezu să iasă câștigători, doar că de această dată miza a fost primele puncte puse la bătaie în seria a IV-a a Ligii a 3-a. „Din nou, ne-au costat ratările. La 0-1 am avut două ocazii imense, prin Balha, singur cu portarul și Susan, care a dat peste poartă din 12 metri. Golul l-am luat la o bâlbâială mare în careu, fundașii nu au reușit să respingă și Dinu a ciupit mingea pentru jucătorul care a marcat cu ajutorul barei. În rest, nu au avut ocazii clare. Au stat bine în teren, au jucători cu experiență, dar i-am prins pe contraatac. Din păcate, am ratat cu nonșalanță. În repriza a doua, am luat al doilea gol pe un contraatac, în timp ce noi am ratat prin Susan și Chiș Toie. Dacă reușeam egalarea, se schimba totul. Ei ar fi ieșit la joc și am fi avut mai multe culoare, alta era soarta jocului. Asta a fost, ne-a bătut un adversar puternic, care a știut să speculeze lipsa noastră de experiență. Cu atâția tineri e greu să avem rapid constanță și eficiență, mai avem de muncit”, a spus Dănuț Șomcherechi, antrenorul Naționalului.

Sâmbăta viitoare, „alb-albaștrii” se vor deplasa la Hunedoara, și rămâne de văzut dacă în decursul săptămânii viitoare se va rezolva și completarea lotului.

2 comentarii

  1. Scuze peste scuze. Nu e echipa și mai bine ați închide decât sa va tot faceți de rușine. Ce nu se înțelege ca fără bani și oameni cu experienta nu se face nimic!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button