Stranieri aradeni

E oficial: arădeanul Țucudean și-a întrerupt activitatea fotbalistică din motive de sănătate

Ceea ce era un zvon în urmă cu două săptămâni se confirmă oficial. În loc să fie printre fotbaliștii selecționați de Cosmin Contra pentru meciurile „tricolorilor” cu Spania și Malta, George Ţucudean își întrerupe activitatea în fotbal. Atacantul arădean suferă de un sindrom moștenit de la tatăl său (Wolff-Parkinson-White), cu efecte asupra inimii, iar activitatea sportivă îi este defintiv pusă în pericol la doar 28 de ani.

Anunţul a fost făcut de chiar de CFR Cluj, club cu care Țucudean s-a încununat campion al României doi ani la rând. „Clubul CFR 1907 Cluj anunţă faptul că atacantul nostru George Ţucudea va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ţinut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul îşi va lua o pauză pentru refacere şi pentru a efectua câteva investigaţii suplimentare, care să-i ofere garanţia că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel.

Noi, toţi cei din Familia CFR, suntem şi vom fi mereu alături de George Ţucudean şi îl vom susţine în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că “Ţucu” va reveni mai puternic în iarbă şi că ne va ajuta în continuare să câştigăm trofee. Şi-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obţinerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el.

Multă sănătate, „Ţucu”! Te aşteptăm din nou în Gruia! Hai CFR!”, a transmis campioana en-titre a României.

George Țucudean este crescut de Atletico Arad și lansat în fotbalul mare de UTA în sezonul 2008-2009. În cariera sa a mai evoluat pentru Dinamo, Standard Liege, Charlton, Steaua, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanța și, bineînțeles, CFR Cluj.  A adunat 65 de goluri pe scena primului eșalon, două pentru naționala de tineret a României (între 2011 și 2012) și trei pentru prima reprezentativă.

Comentarii Facebook

1
0

Un comentariu

  1. Efortul la profesioniști e deja mare la această maladie. Pentru inca 5 ,6 ani de fotbal la virf, poți risca 50 de ani cel puțin de viață liniștită . O viață fericită ,îndestulătoare , și cu un bonus. O istorie în fotbal de povestit nepoților la gura …. șemineului !!! Acum ,chiar la o virsta tinara ,George va aprecia și mai mult cînd cineva îi va dori. multă sănătate !! Viața mai are alte 1000 de lucruri pentru care merita sa trăiești.

    27

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close