Crisul Chisineu-Criș

Abrudean, după 3-1 cu Dăeștiul: „Victorie mare, am dat dovadă de caracter!”



Crișul Chișineu Criș a bifat primul succes în noul campionat într-un moment extrem de delicat. Echipa „alb-albastră” avea oamenii numărați după ce s-a despărțit și de Alex Birău în urmă cu două zile („Din păcate, din motive personale, fotbalistul ne-a părăsit în această săptămână. Îi mulțumim pentru ceea ce a făcut aici în cele câteva etape și-i urăm baftă” – au fost cuvintele lui Adi Abrudean), i-a avut în continuare în tribună pe Suslak și Pavel, ba mai și l-a pierdut pe golghtereul Nicu Modan după numai 4 minute de joc. În schimb, Ciornei a reușit să-și rezolve problemele de serviciu și va continua la Crișul.

Colac peste pupăză, Viitorul Dăești, o formație din prima parte a clasamentului înainte de runda a patra din C4, a și deschis tabela pe arena „Aurel Ardelean”, dar Crișul a găsit puterea să revină și să-și adjudece fără mari emoții punctele puse în joc. Sabău, Codrea și Piț au jucătorii care au anulat reușita de 0-1 a lui Dima. „Nu a fost deloc ușor, am avut în 7 zile trei meciuri cu echipe foarte bune. Dar, le-am cerut băieților mobilizare și dăruire maximă și iată că am reușit o victorie mare astăzi, împotriva unei echipe se prezenta pe terenul nostru cu 7 puncte din trei etape. Am început rău, Modan a ieșit accidentat, am luat și gol, dar am dat dovadă de caracter și, în urma unor faze lucrate la antrenamente, am reușit să egalăm până la pauză și apoi să ne desprindem. Ne-a ajutat mult experiența și valoarea lui Piț, Roșu sau Ember, dar mă bucur și că juniorul Codrea a înscris primul său gol pentru Crișul. A făcut cel mai bun meci de până acum, a făcut risipă de efort, a jucat pentru echipă și reușita sa e pe deplin meritată”, a punctat Adi Abrudean, antrenorul Crișului, la finalul disputei cu vâlcenii din Dăești.

Sâmbăta viitoare, elevii lui „Știlii” dispută al doilea derby arădean al turului, pe terenul celor de la Sebiș, care au câștigat cu același scor, primul lor meci în acest campionat, în această rundă.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button