UTA Arad

Arbitrii, puși la zid de antrenorul Mioveniului: „Suntem vânați, Iacob mi-a spus că a fost penalty!” Portarul UTA-ei infirmă totulImediat ce a fost deschis subiectul arbitraj în UTA – Mioveni (scor 1-1), Marius Stoica și-a manifestat frustrarea strânsă de câteva partide. Și nu doar tehnicianul argeșenilor a protestat vehement la unele decizii ale lui Horia Mladinovici, ci și restul „oficialilor” din jurul său.


„Suntem vânați de arbitri și nu o spun doar de dragul de a spune. Am avut trei partide în care s-au dat penalty-uri împotriva noastră, chiar acasă, în minutele de prelungire. La Buzău s-a dat tot așa, poate deranjăm prin jocul nostru. Nu vreau eu să fac analiză, dar nu s-a cântărit în egală măsură. Din minutul 80, arbitrul și-a schimbat maniera și a dus jocul spre o remiză”, a considerat Stoica. Mai mult tehnicianul oaspeților de astăzi, a fost convins că echipa sa a fost privată de o lovitură de la 11 metri. „Dacă Iacob spune că a fost contact…Iacob mi-a spus mie că a avut contact cu atacantul Balint, dar arbitrul nu a dat, asta e situația. În schimb, eu primesc acasă împotriva mea și pierdem puncte în minutul 80, 93. De ce, că am făcut joc bun și mereu am marcat primii? Poate deranjăm acolo sus”, a adăugat „principalul” celor de la CS Mioveni.


Dacă Laszlo Balint nu știa nimic despre așa-zisa „spovedanie” a goal-keeperului său, la final, Florin Iacob a lămurit lucrurile: „Nu i-am zis lui Marius Stoica că a fost penalty. Nici nu am vorbit cu el despre acea fază. Vali Balint a zis că l-am atins și eu i-am spus că l-am mângâiat, dar nu a fost penalty”.

Oricum tehnicianul „roș-albilor” a avut și el ceva de spus pe subiectul arbitraj. „Iacob trebuia să fluiere penalty… Nu știu, din punctul meu de vedere arbitrul a ținut mult jocul în mână bine. A tolerat fragmentările lor, dar ei au urmărit un scop și noi trebuia să fim inteligenți și să depășim problemele”, a fost remarca lui Balint.

4 comentarii

 1. Stoica nene…du-te si trage apa dupa tine ca minti de ingheata iadul…exact la tine a venit Iacob si ti-a spus ca a fost fault clar ce sa zic…

  0
  0
 2. Vali Balint , un smecher, trebuia arbitrul sa ii dea cartonas galben , a fost simulare, casca mai bine ochii si uite-te pe reluari inainte de a te pronunta Stoica si mai bine l-ai invata sa nu mai fie smecher cersind 11m !!!

  0
  0
 3. de ce sa inceput cu romario si ionita sa dereglat tot aparare in primele 20 mint praf daca era 3-0 pt mioveni nu era o surpriza cum a jucat incet uta isi revine in zona demisloc sa dea dumnezeu sa promovam dar greu ffff greu

  0
  0
 4. FELICITARI ALEX IONITA pt. golul dat , de la meci la meci vei fi mai bun,iti doresc succes !!! In privinta promovarii, va fi o lupta foarte grea, infernala in care echipele care vor gresi mai putin , acelea vor avea de castigat.

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button