Gloria LT CermeiȘoimii Lipova

Cermeiul și Lipova s-au blocat reciproc! Moisă apreciază esteticul „șoimilor” și e mulțumit cu rezultatul, Sabău nu poate antrena valoarea în fața porții adverse + FOTO



Nu e doi fără trei, spune un proverb cu origini italiene. Dacă în precedentele două derby-uri arădene Pecica – Criș și Sebiș – Cermei tabela s-a oprit la 1-1, de ce nu s-ar fi întâmplat același lucru și la cel de-al treilea, Cermei – Lipova? Lui Ciubotariu i-a răspuns Istrate, din penalty, până în minutul 35, după care ambele echipe parcă s-au încăpățânat să se desprindă în câștigătoare.

Stafful tehnic al „sămădăilor” a avut cuvinte de apreciere la adresa adversarilor de astăzi. „Am întâlnit o echipă cu identitate, preocupată de joc, o echipă frumoasă ce are omogenitate și continuitate. Ceea ce am văzut azi m-a surprins plăcut, țin să îi felicit pentru asta. Le recomand să o țină de drumul lor și vor veni și rezultatele. Sunt de la noi din județ și trebuie să îi apreciem pentru jocul frumos. Cât despre desfășurarea meciului, am condus 1-0, dar am făcut pasul înapoi. Am avut lacune și la pressing, știam că inițiază atacul cu portarul și fundașii centrali și asta a dat o notă de dominare în prima repriză. Am schimbat și noi în 4-4-2 după accidentarea lui Burlă, am jucat om la om cu ei și parcă presiunea a fost mai bună. Poate, totuși, au  avut un pic de plus față de noi la ocazii. După aspectul jocul sunt mulțumit, dar, uitându-mă la clasament și vâzând doar două puncte din 12 posibile, nu am cum să fiu mulțumit”, a spus Flavius Moisă, tânărul tehnician al Cermeiului.

 

Lipova nu a putut să lege două succese la rând, deși pornea cu prima șansă în „fieful” Gloriei. „Am făcut un joc destul de bun per ansamblu. Am încercat toată săptămâna să pregătim meciul pentru a evita să le oferim faze fixe aproape de careul nostru, pentru că atunci valorile se echilibrează mult. Și, iată că am luat gol. Apoi am avut reacție bună, posesie net superioară, am dat și gol, am avut multe ratări. Dar nu marcăm și se termină 1-1. Suntem frustrați, avem doar două goluri din penalty după patru etape. De muncit muncim, dar ne lipsește luciditatea și optimismul, poate ne lipsește și golgheterul. E greu și pentru mine să-mi fac meseria de antrenor, căci trebuie să dăm gol din atâtea faze. În fața porții intervine valoarea fiecăruia, asta nu mai pot antrena”, susține Flavius Sabău, tehnicianul „alb-albaștrilor”.

 

Cu 2, respectiv 4 puncte, Cermeiul și Lipova sunt în partea a doua a clasamentului seriei a IV-a a Ligii a 3-a, dar au în față echipe abordabile săptămâna viitoare, Gilortul (în deplasare), respectiv Deva (acasă).


Galerie foto Gloria LT Cermei – Șoimii Lipova


 









2 comentarii

  1. Domnule Moisa cu tactica asta sa nu te superi nu prea ai sanse numai mingi la bătaie de 4 etape…Nu te incapatana si da șanse la toată lumea sa joace …Ai băieți care sunt la inceput de drum dar faptul ca nu le da-i nici o sansa nu este ok…se vor lasa de fenomenul asta..numai aceeași formulă de 4 etape…Si comunicarea lasa mult de dorit…Asa parca sunteti rupti in doua echipa asta…Baftă pe mai departe.

    0
    0
    1. Domnule Costel oare copilul tau nu are nici o vina ? Toti sunt vinovati cei de la Uta ca nu l-au pastrat cei de la Lipova ca nu l-au jucat acum e randul celor de la Cermei . Dar ma repet copilul rau nu e vinovat ? Uita-te ca la el ca jucator de liga 3 ca nu face diferenta la liga 6 . Eu zic ca ai prea multe pretentii dar oferta ta este ….mediocra.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button