UTA Arad

„Roș-albii” și-au făcut treaba la Târgu Jiu și vor avea parte de un stadion plin ochi cu Dinamo!





„Bătrâna Doamnă” a bifat cel de-al doilea succes extern al stagiunii de Liga 2-a și se poate gândi la partida de marți, contra celor de la Dinamo, din cadrul 16-imilor Cupei României. Elevii lui Laszlo Balint vor avea parte de un stadion plin ochi, astăzi epuizându-se și ultimele bilete rămase nevândute joi și vineri.

Așadar, e sold out pentru disputa de marți, 24 septembrie, începând cu ora 16,30, așa cum anunță și site-ul oficial al clubului fanion al Aradului: ”Biletele pentru meciul UTA – Dinamo București, din Cupa României, s-au epuizat în această dimineață. Din stocul rezervat pentru abonați, nu au fost ridicate 91 de bilete, care s-au pus în vânzare astăzi, la ora 10:00, la sediul clubului. Acestea s-au epuizat în 15 minute, rândul doritorilor fiind format de la primele ore ale dimineții. Vă mulțumim tuturor pentru susținere și vă așteptăm la meci!”

Doar galeria celor de la Dinamo mai trebuie să-și ridice biletele puse deoparte de conducerea clubului UTA. Vor fi în jur de 300 de fani ai „câinilor roșii” pe „Motorul”.

5 comentarii

  1. Poate mai corect ar fi fost: „vor avea parte numai de 4000 de spetatori din cei 20.000 care ar fi vrut să vină la meci”. Păcat că celor care ar trebui să le fie rusine nu ştiu de rusine.

    0
    0
    1. Din păcate cererea e mare să vadă pe dinamo,nu pe UTA, mulți vor fii suporteri de conjunctură, poate atmosfera ii va face să vadă și ce înseamnă UTA, spiritul de utist,hai UTA!!!

      0
      0
  2. cosmine te inseli eu unul am luat mai multe bilete find abonat dar credema leam dat doar celor ce vin constant la meciurile Utei haide UTA

    0
    0
  3. Sa stea acasa asa ziși suporteri care vin doar la meciurile astea si in campionat noi nu putem umple stadionul doar cu excepția meciului cu Poli,rusine suporterilor care vin doar pt acest joc .

    0
    0
    1. Oameni buni!, noi trebuie sa readucem lumea pe stadion! cu asemenea reactii nu o vom face! Vorbesti ca multi vin sa vada pe Dinamo. Poate, dar nu te intrebi UTA ce a oferit pana acum? Si nu vorbesc doar de echipa, ci de ceea ce insemna candva acest club. Spiritul UTA-ei nu stiu daca s-a pierdut, dar e undeva, asa, ascuns intr-un cotlon. Cu una-doua exceptii, cei care au condus clubul dupa 1989 s-au gandit doar cum sa profite de pe urma clubului, nu sa-l dezvolte, sa-l intareasca, sa-l faca mai bun. Eu cred ca asta este principala cauza pentru care s-au indepartat oamenii (spectatorii) de echipa.
      Pentru ca nu e transparenta, pentru ca s-au sifonat o gramada de bani, pentru ca, pentru ca…
      Asa ca eu spun sa terminam cu asemenea copilarii si sa incercam sa readucem lumea pe stadion. Chiar daca in prima faza pentru echipele adverse, e un inceput.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button