Șoimii Lipova

Lipova, egalată de Fortuna la ultima suflare dintr-o fază litigioasă! Sabău: „De șapte etape ratăm, este clar o problemă de calitate” v.s Luță : „Punct meritat” +FOTO





Sezonul Lipovei nu „decolează” nici după runda cu numărul 7-a ediției 2019-2020 a Ligii a 3-a. „Șoimii” au condus-o de două ori pe Fortuna Becicherecu Mic, prin reușitele lui Vlad Filimon, utilizat în atac de Flavius Sabău, dar timișenii au revenit de fiecare dată pe tabelă, ultima oară în minutele de prelungiri. Reușita de 2-2, semnată Hodiș, a declanșat proteste vehemente în tabăra lipovană, însă rezultatul de pe arena „Podgoria” nu se mai schimbă.

Există și o doză de ghinion în parcursul lipovanilor, care riscă sa cadă pe locul 15 (penultimul) dacă ACS Poli câștigă derby-ul județean cu Ghiroda. „Nu mai știu ce să zic…Am jucat un fotbal bun, am avut ocazii, am făcut și improvizații ce au dat rezultate…Am jucat cu Filimon atacant pentru că am vrut să avem forță și iată că a dat două goluri. Mai departe, nu înțeleg pentru ce a primit același Filimon al doilea galben. Hai că la primul au fost proteste, dar după câteva minute să-i dea al doilea avertisment pentru că s-a lovit adversarul de el la mijlocul terenului? A vrut să demonstreze că el este suveran? În zece oameni ne-am apărat destul de bine, dar la ultima fază am luat un gol cu mâna. A recunoscut până și marcatorul acestui gol, <<centralul>> chiar a comentat la protestele lui Iliescu, căruia i-a dat galben. Am înțeles că l-ar fi întrebat ironic: <<Ce henț vrei când ți-a dat gol printre picioare?>> Suntem tratați ca ultima echipă de la țară…”, a fost concluzia lui Flavius Sabău.

Antrenorul „șoimilor” a vorbit și despre adversarul de azi, dar și despre alegerile făcute. „Față de alte echipe întâlnite, Becicherecu a jucat fotbal și chiar m-a surprins puțin, dar nu de aceea nu am câștigat astăzi. Am gândit o strategie fără fundași centrali de meserie, pentru că mingile lungi la care ne așteptam sunt ușor de respins pentru oricine. În plus, am reușit să construim mai bine așa, am avut multe pase bune între linii, am dus mingea în față, dar acolo, din păcate, doar Filimon a arătat valoare. De șapte etape ratăm, este clar o problemă de calitate. Nu pot face mai mult, depindem mult de evoluția jucătorilor etapă de etapă, sperăm să-și revină. Sulea este același jucător de anul trecut, când a avut mai multe pase decisive decât goluri”, a adăugat Sabău

 

 

Becicherecu Mic a evitat primul eșec al stagiunii cu puține secunde înainte de ultimul fluier. Cu veteranii Zurbagiu și Radu cei mai buni oameni ai lor, timișenii o ajung pe Pecica pe locul 2, însă Progresul mai are de jucat în această etapă, derby-ul județean de la Sebiș. „A fost un meci viu, disputat între două echipe bune ale seriei. Am venit aici să ne vindem scump pielea și am reușit să scoatem un punct pe final. Știam jocul echipei din Lipova, am reușit să avem și noi destule ocazii și, din acest punct de vedere, cred că rezultatul este echitabil. Și la 1-0 pentru gazde ne-am păstrat calmul și am construit progresiv. Am avut răbdare și am dat gol la momentul potrivit, iar pe final am scos un punct meritat. Obiectivul nostru este să ne menținem în Liga 3-a”, a punctat Vasile Luță, tehnicianul Fortunei.


Galerie foto de la partida Șoimii Lipova – Fortuna Becicherecu Mic, scor 2-2:

.https://www.flickr.com/photos/95487995@N07/albums/72157711189230272


 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button