UTA Arad

După mai bine de un deceniu, fanshopul UTA-ei e din nou online!





După 11 ani, magazinul UTA e din nou activ în mediul online! Fanshopul este rodul noii colaborări dintre câțiva suporteri implicați și conducerea clubului arădean. O gamă largă de produse, de la tricouri, hanorace, treninguri sau geci, până la accesorii de genul fanioanelor, fularelor, cănilor sau pernelor personalizate pot fi procurate de la adresa www.1945.ro. Primii 10 cumpărători primesc un bilet la derby-ul Vestului, UTA – Poli, de pe 20 octombrie, de pe arena „Motorul”.

„Bătrâna Doamnă” a dat și o altă lovitură de imagine astăzi. În premieră, elevii lui Laszlo Balint s-au deplasat în Ungaria, la Bekescsaba, cu un autocar personalizat cu însemnele clubului, în culorile „roș-albe”.









7 comentarii

  1. Felicitari!In sfarsit un on-line shop….Site-ul arata perfect!Foarte usor de accesat,categorii diverse usor de ales….
    Bravo!

    0
    0
  2. Primul pas s-a facut….Pe vremuri,UTA a avut si magazin,pe centru….Sa speram ca odata cu finalizarea stadionului,va exista si un Fan-Shop acolo….
    Se vorbea despre o minima locatie in Mall Atrium….poate ca nu ar trebui abandonata ideea….Si asa mai vad…”aici poate fi reclama ta”,pe Motorul…..Un maxim 10 metri patrati cred ca ar fi suficienti…..Un mic TROC…..Doar sa se vrea….

    0
    0
  3. manager, asa poză inghesuită cu autocarul? N-am mai vazut autocar la UTA de pe vremea lui Chisbora. Faceti cateva poze faină sa-l vedem ca lumea.

    0
    0
  4. Nu am văzut sa se comercializeze pantaloni scurți. De joc.Cred ca ar trebui sa se pună și asta.De ex eu as vrea să cumpăr un echipament complet,de joc,tricou,pantalon și jambiere dar cu însemnele UTA și combinația:tricou alb,pantalon roșu,jambiera alba.

    Mersi

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button