Stranieri aradeni

Sacrificiul lui Man în tricoul naționalei: Arădeanul a continuat să joace cu fractură de maxilar, acum va absenta de pe gazon o lună!





România a învins-o cu 3-0 pe Irlanda de Nord în preliminariile EURO 2021, jucând în superioritatea numerică mai mult decât o repriză. În minutul 38, Dennis Man a fost lovit cu capul de goalkeeper-ul irlandez, Conor Hazard, în gură, în apropierea careului mare. Atât jucătorul român, cât şi portarul au rămas, timp de trei minute, întinşi pe gazon. Amândoi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Portarul a fost eliminat, iar atacantul arădean al lui FCSB a continuat partida până în minutul 69, când a fost înlocuit cu dinamovistul Neicuţescu.

La finalul partidei, Man a acuzat o stare de amețeală, din senin, și a fost transportat la urgențe. Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, Dennis Man a suferit o fractură de maxilar. Ca urmarea, fotbalistul de 21 de ani va absenta de pe teren până la mijlocul lunii noiembrie. „Este o mare pierdere pentru noi, deși suntem mândri că Denis și-a sacrificat sănătatea pentru victoria României. Le cerem deseori fotbaliștilor ‘să pună capul’ în contre. Asta a făcut Denis și are respectul nostru, chiar dacă avem de suferit. Cel mai probabil, Dennis va lipsi în jur de o lună”, a spus Narcis Răducan pentru Digi Sport.

Dennis Man revenise recent pe gazon după ce trecuse peste o ruptură fibrilară suferită la finalul lunii iulie, în FCSB – Botoșani.

FOTO: prosport.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button