Baschet

FCC Baschet Arad a pierdut primul episod din „El Classico”, dar calificarea în turul doi al Cupei României se joacă pe Mureș





FCC Baschet Arad nu a putut reveni din Cetatea Chindiei cu o victorie, la primul meci din Cupa României, ediţia 2019-2020. „Galben-albastrele” au cedat cu 53-60 în prima manşă a dublei cu Târgoviştedin turul inaugural.

Echipa de pe Mureș a avut o evoluţie mai puţin scontată în fieful marii rivale. Gazdele de la CSM au început aproape perfect duelul cu un run de 17-2 după primele 7 minute de joc. Atacul a suferit pe tot parcursul jocului pentru trupa arădeană, dar, chiar şi aşa, elevele lui Deja Mudres as-au apropiat la trei lungimi la începutul sfertului patru. Dâmbovițencele au fost mai inspirate la finalizare şi au păstrat distanţa faţă de FCC.

CSM Târgovişte a avut mai puține aruncări față de oaspete, dar un procentaj cu 10 unități mai bun, 38% (19 din 50) față de 28% (19 din 66). Rezervele venite de pe bancă pentru „galben-albastre” au marcat mai multe puncte (20) faţă de cele ale gazdelor (5).

Brankica Hadzovic a fost coșghetera partidei cu 17 puncte pentru Arad. De la echipa din oraşul de pe Mureş au mai înscris: Akathiotou 9 puncte, Karakasevic 7 puncte (13 recuperări), Neagu 6 puncte, Fodor 5, Pop 5 și Webb 4 puncte.

Cele mai bune marcatoare de la CSM Târgoviște au marcat câte 13 puncte, Alina Chivu și Ancuța Stoenescu (3×3). Pentru învingătoare au mai înscris: Irimia 12 puncte (6 recuperări), Toma 9 puncte (11 recuperări), Petrof 8 puncte și Tănase 5 puncte.

Returul întâlnirii dintre cele două mari rivale va fi peste o săptămână, la Arad, în Sala Sporturilor Victoria. Până atunci, FCC va întâlni sâmbătă, în deplasare, pe CSM Oradea. Disputa va începe de la ora 18.

baschetarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button