UTA Arad

Fundași dreapta, mai repede la vestiare! „Tomozei nici nu se putea bucura de victorie, e o lecție pentru el”





Dacă Cipri Rus a înscris două goluri vitale în săptămâna cu tot atâtea partide oficiale pentru UTA, fundașii de bandă dreaptă au plecat mai repede la vestiare în urma unor eliminări. S-a întâmplat cu Andrei Rus în urmă cu patru zile la Turnu Măgurele, dar și în derby-ul Vestului, cu Marius Tomozei.

Fostul fotbalist al celor de la Metaloglobus și-a „procurat” două cartonașe galbene în 7 minute și și-a lăsat echipa în zece oameni când mai erau de jucat 23 de minute, plus prelungiri. Mai întâi, „Tomy” i-a spart involuntar nasul lui Cherecheș, iar apoi a avut o intervenție întârziată asupra lui Coadă. „E o problemă cu acest cartonaș roșu, mai ales că, din nou, a plătit tribut unei neglijențe. Tomozei știe asta, l-am văzut abătut în vestiar, parcă nici nu se putea bucura de victorie. Dar, sper să învețe și el și Rus, căci au fost două momente ce puteau fi evitate ușor. Asta e, eu rămân cu mulțumirea că am stat mai bine în teren acum, în zece, decât la Turnu Măgurele. Adică, am arătat bine și în zece oameni, am pus presiune, am avut acele cornere succesive. Repet, e o lecție pentru Tomozei, iar eu, glumind puțin, poate ar treebui să antrenez să jucăm și în zece. Revenind, sper să nu mai trecem prin astfel de momente, mai ales că avem program greu și băieții trebuie să fie conștienți că e nevoie de toată lumea. Sau cel puțin, vreau să evităm suspendările, mai ales acelea venite din neglijență”, a transmis Laszlo Balint la finalul confruntării cu timișorenii.

Cu Tomozei în stare de suspendare, pe teren cu Reșița, ca fundaș dreapta, ar trebui să revină Andrei Rus. Deși a văzut „roșu” direct, juniorul utist a primit o singură etapă de suspendare, arbitrul considerând că a fost fault de ultim apărător și nu o intervenție brutală.

3 comentarii

  1. Tot cotrobaind pe site-uri,se pare ca Andrei Rus va fi apt de joc pentru Resita….posibil sa scape cu o singura etapa….Problema o vad altundeva…..Jucam cu 3 atacanti,ceea ce in urma cu 1-2 sezoane,nici macar nu visam,nu jucam nici macar cu doi….Instat-ul il contesta pe Ionita,la contractul si salariul pe care cica l-ar avea,dar eu l-am vazut solid,greu sa-i iei mingea,foarte solid…in meciul cu Poli….
    Problema este ca atat Buhacianu cat si Miculescu sunt carne de tun…nu joaca pe posturile lor,mereu cei sacrificati….Nu suntem prosti….Lumea il cere pe Oroian,si eu….Dar sa recunoastem ca tanarul este deocamdata scanteia de ultimele 20 minute….
    Cu toata stima,la meciul cu Poli,nu am vazut acele schimburi pe posturi,din mers,la deruta,pe atacanti….Chiar in 10 oameni,i-am dominat pe Poli,doar ghinionul nostru a facut ca scorul sa nu fie mai mare….
    Nu contest pe tanarul Miculescu,dar parca,imi cer scuze…..Nu functioneaza in parametrii asteptati….doriti…..
    Greu si cu regula,greu si cu sistemul…..Oricum,stam deosebit de bine…..Bravo baieti!
    De mult nu am mai avut un asemenea optimism al meu…..
    TOTUL PENTRU TOT!HAI UTA!

    0
    0
  2. Cred ca pe Tomozei l-a luat valul tribunelor,sa le dai la „geoale”,la doi jucatori pe acelasi post,consecutiv,in doar cateva minute,inseamna prostie crasa,amatorism,mai ales ca nu era nevoie….Vom vedea…..Asta este….Imi aduc aminte de Liviu Giurgiu..(Mobra)…. si Csordas,….le dadeau de nu pricepea arbitrul ce se intampla….subtil….Julite…..
    Grija la aceste suspendari si cartonase ieftine,pentru ca s-ar putea sa ne coste mult….

    0
    0
  3. Rus a luat cu rosu direct,.deci sta 2 etape,…minim. Cit despre Tomozei eu nu pot sa uit cum l-a driblat juniorul Haita – de la Turris- ca l-a golul egalizator a stat prost in marcaj, avand o mare vina. Acum ia 2 galbene , rapid si iese. Nici in atac , nicu cu Turris , nici cu Poli nu a facut mare branza. Asa ca cel putin Tomozei lasa loc de discutii, Rus, cel putin este junior, si eliminarea a venit de la un fault de ultim aparator.Cu resita ne-ar fi prins bine un fundas dreapta care sa stie si in atac

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button