UTA Arad

Temeri confirmate – Stancu are din nou ruptură, UTA pleacă din Arad (aproape) toată săptămâna viitoare





Echipa fanion a Aradului are partea de ultimul ciclu săptămânal normal înainte de a disputa câte un meci de campionat din trei în trei zile. După ce o va întâlni, duminică, pe Viitorul Târgu Jiu, UTA pregătește prima restanță din luna noiembrie, cea de la Cluj, cu Universitatea. „Roș-albii” pleacă marți spre orașul de pe Someș, unde joacă , o zi mai târziu, de la ora 17,45.

Delegația arădeană nu se mai întoarce acasă, ci joi va afectua un antrenament la Cluj, iar apoi se va muta la Tărlungeni, la complexul sportiv din județul Brașov des utilizat și de loturile naționale de juniori. În fine, vineri, „Bătrâna Doamnă” își va continua drumul spre Pitești, unde, sâmbătă, de la ora 15 joacă din nou pe puncte cu FC Argeș. Partida din Trivale, ca și cea de pe „Cluj Arena”, va fi transmisă de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

Așadar, o aproape întreagă săptămână departe de Arad și familii îi așteaptă pe utiști, care au aflat că nu vor putea conta din nou pentru câteva săptămâni pe Bogdan Stancu. Temerile au fost confirmate, iar fundașul stânga a aflat că s-a ales cu o nouă ruptură fibrilară. Rămâne de văzut, dacă stafful medical va reuși să facă minuni și fotbalistul să mai prindă măcar două-trei partide în acest an calendaristic, din totalul de zece rămase.

Nici prezența pe teren a lui Cipri Rus sâmbătă, cu Viitorul Pandurii, nu e sută la sută sigură. Atacantul UTA-ei a călcat greșit la încălzire, la Reșița, a și fost înlocuit la pauză de Laszlo Balint și nu s-a antrenat ieri și azi. Mâine va încerca să reintre ușor în „pâine”, însă dacă durerile în zona gleznei persistă e posibil să mai fie maenajat.









12 comentarii

  1. Asta este….Face parte din fotbal…..Se mai intampla accidentari sau suspendari….As vrea sa inteleg niste salarii dupa CV si aici ma refer strict direct la Ionita,Lorenzi…grija mare Seroni….Nu ii tot pieptanati…maini moarte…..sinistrati…Clar ca exista anumite intelegeri….
    Mie nu imi este rusine sa spun ca Miculescu este pompat….Oroian este 15 clase peste el…
    Mii de dislike-uri sa imi dati….si merg mai departe pe Oroian….De asemenea langa Moise,dublaj Hrezdac….pana revine Ciucur si Coulibaly…..
    Sunt unii care se considera din start titulari…ce odihna le-as da…..

    0
    0
  2. Ce păcat că numa accidentari avem in club
    Imi doresc foarte mult să ne întoarcem Acasă cu 6 puncte și să fim pe primul loc în clasament
    Haide UTA!!!!!!

    0
    0
  3. O nota de lipsa de profesionalism a antrenorului Balint, care l-a fortat inutil pe Stancu, omul fiind dupa o lunga refacere, el trebuia pus la efort gradat. Ce a castigat prin asta dl Balint ? Si staful medical, atata cit exista el- ca e dificil saii spui staf- are o vina. Ce sa mai spunem despre Coulibaly la care refacerea se prelungeste peste media normala. A spune doar : „asta e , se mai intampla,..face parte din fotbal ” inseamna a privi superficial si neprofesionit problema.

    0
    0
    1. Ce vina are Balint ca medicul echipei si jucatorul insusi declara ca e apt de joc ??? Si mai ales ca jucatorul vine dupa o pauza de 1 luna !!!
      Vorbesti s i tu sa te aflii in treaba…

      0
      0
      1. Oricine stie, ca unul care a stat mult timp pe tusa , accidentat nu intra dintrodata 90 minute, in deplasare, pe teren prost., ci gradat cite o repriza, -mai intai, pina se reacomodeaza. Desigur, Balint , cum zice cineva , nu i-a pus pistolul la tampla, lui Stancu, sa intre fortat, dar, trebuia sa stie cum sa managerieze situatia. Lui stancu , probabil i s-a spus ‘trage de tine, ca avem nevoie, acum’. Tomozei poate juca si in stanga, dar se pare ca acolo nu se simte cel mai fericit. In fine, daca asa multi considera ca antrenorul Balint nu are nici o vina…asa sa fie

        0
        0
        1. Se vede ca esti total pe langa cu fenomenul !!!
          Pentru cultura ta , nu a intrat in deplasare pe un teren prost timp de 90 min. A jucat pe teren propru in meciul.cu Poli.
          Ramai la sah , ca la fotbal esti pe langa !

          0
          0
  4. Giro iti dau dreptate cu unii jucatori utisti ce sunt maini moarte si incep cu Seronii care parca e calul din Fefeleaga….nu mai poate ca altadata cand mergea in atac la ACS Poli TM si mai marca goluri,iar David Miculescu e ca un submarin iar Ionita nu mai iese in evidenta cu ceva pozitiv,,si chiar Buhaceanu,,,,,!Pacat de Stancu,dar in iarna ne trebuie inatariri la UTA si facut ceva cu accidentatii ca-s prea multi….!Succes cu trupa lui N.SARCINA si apoi la U Cj !Hai UTA !

    0
    0
    1. Albautistule….ma repet….Nu este neaparat o critica ceea ce am scris….Este ceva ce vede toata lumea…doar ca multi se abtin,din diverse motive subiective…
      Seroni..?Nu m-as lipsi de el,in nici un caz….”Le are cu” acest Seroni,fara discutie….Probabil ca nu mai intra in tactica,la fazele fixe,la poarta adversa…..
      Cat despre Miculescu si Buhacianu,la fel…..Sunt doi pioni sacrificati,pe posturi care nu ii avantajeaza,deci tot nu neaparat critic….Din pacate,va fi tot mai greu….Balint este cel care ii vede zilnic si ii simte….Greul incepe abia acum…..
      Cipri Rus ar fi o pierdere grea….dar vom avea parte de suspendari,accidentari nedorite si alte situatii….Drumul dorit de catre noi toti, este greu si foarte abrupt,dar sa ne bucuram pentru actualitate!
      Bravo baieti! Sa ne ajute Dumnezeu!Asa sa fie atunci cand va fi mai rau!

      0
      0
  5. Trei meciuri de foc pt. UTA. noastra, va fi greu dar speram sa iasa cu bine din aceste meciuri, pacat de accidentarile care nu se mai termin si subtiaza lotul. Va urez mult succes baietii ,Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Stai linistit Nelule…..Nu imi aduc aminte de cati ani nu am fost atat de relaxat….Asa merg la meciurile UTA-ei,ca si la filmele lui Sergiu Nicolaescu si ale lui Florin Piersic….Mereu invingatori….Pe bune….

      0
      0
  6. Lotul bine gândit înainte are soluții imediate. Pe termen mai lung insa nu mai merge fara 24 de jucători . Cinci cel puțin sa vina de la echipa a doua . Puțini sunt aceia și vedem cum echipe mai modeste au sateliți chiar la C ! Acum odată cu returul vor veni completări de valoare. Accidentele nu au nici număr nici cazuri asemănătoare. Iata-l, pe MAN cu masca lui Zorro. !! Nimeni nu poate din păcate sa prevadă așa. ceva,dar poți suplimenta posturi în lot . E nevoie de politică de observare tot timpul de jucători susceptibili și de schimbare de plan la a doua echipa O echipa care nu poate oferi nimic ,iată, în momentele grele ce vor urma. !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button