27/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Temeri confirmate – Stancu are din nou ruptură, UTA pleacă din Arad (aproape) toată săptămâna viitoare

Echipa fanion a Aradului are partea de ultimul ciclu săptămânal normal înainte de a disputa câte un meci de campionat din trei în trei zile. După ce o va întâlni, duminică, pe Viitorul Târgu Jiu, UTA pregătește prima restanță din luna noiembrie, cea de la Cluj, cu Universitatea. „Roș-albii” pleacă marți spre orașul de pe Someș, unde joacă , o zi mai târziu, de la ora 17,45.

Delegația arădeană nu se mai întoarce acasă, ci joi va afectua un antrenament la Cluj, iar apoi se va muta la Tărlungeni, la complexul sportiv din județul Brașov des utilizat și de loturile naționale de juniori. În fine, vineri, „Bătrâna Doamnă” își va continua drumul spre Pitești, unde, sâmbătă, de la ora 15 joacă din nou pe puncte cu FC Argeș. Partida din Trivale, ca și cea de pe „Cluj Arena”, va fi transmisă de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

Așadar, o aproape întreagă săptămână departe de Arad și familii îi așteaptă pe utiști, care au aflat că nu vor putea conta din nou pentru câteva săptămâni pe Bogdan Stancu. Temerile au fost confirmate, iar fundașul stânga a aflat că s-a ales cu o nouă ruptură fibrilară. Rămâne de văzut, dacă stafful medical va reuși să facă minuni și fotbalistul să mai prindă măcar două-trei partide în acest an calendaristic, din totalul de zece rămase.

Nici prezența pe teren a lui Cipri Rus sâmbătă, cu Viitorul Pandurii, nu e sută la sută sigură. Atacantul UTA-ei a călcat greșit la încălzire, la Reșița, a și fost înlocuit la pauză de Laszlo Balint și nu s-a antrenat ieri și azi. Mâine va încerca să reintre ușor în „pâine”, însă dacă durerile în zona gleznei persistă e posibil să mai fie maenajat.

7
0