Liga a 2-a

Restanțele săptămânii în Liga a 2-a: Argeșul revine de la 0-2 cu Reșița, UTA pierde două puncte pe final, pe „Cluj Arena”!





În săptămâna aceasta nu este programată nicio etapă intermediară în campionatul Ligii 2, însă opt dintre cele 19 echipe rămase în competiţie vor avea două meciuri. Marţi şi miercuri sunt stabilite patru dintre cele opt restanţe din acest început de sezon, în timp ce vineri, sâmbătă şi duminică se desfăşoară etapa a 16-a. Duminică după-amiază vom avea un clasament al Ligii 2 mai aproape de realitate, cu „doar” patru restanţe rămase: Rapid – UTA, UTA – Chiajna, Călăraşi – Rapid şi Turris – Petrolul.

Astăzi

Restanță etapa a 11-a: SCM Gloria Buăzu – ASU Poli  0-1

Mera 49

Restanță din etapa a 5-a: Petrolul Ploiești – FK Csikszereda  1-0

Marinescu 82

Miercuri

Ora 14, restanță din etapa a 11-a: FC Argeş – CSM Reşiţa 3-2

Popescu 43, Blejdea 69, Turda 70 / Coman 16, Dat 38

Ora 17,45: restanță din etapa a 6-a: U. Cluj – UTA 1-1

Goga 86 / Ursu 11

Clasament

Etapa următoare (9 noiembrie): Constanţa – Pandurii Tg. Jiu, Rapid – U. Cluj, Chiajna – Snagov, Turnu Măgurele – Ripensia, ASU Poli – Csikszereda, Reşiţa – Ploieşti, Viitorul Tg. Jiu – Călăraşi, FC Argeş – UTA, Buzău – Metaloglobus. Daco-Getica – Mioveni nu se dispută.

6 comentarii

  1. unde sunt apaudacii!? UTA nu prea a jucat nimic si cred ca rezultatul este echitabil! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
    1. Locul 2 cu 3 meciuri mai putin, la o diferenta de 3 puncte de locul 1. Cele mai multe goluri marcate, cele mai putine primite. Si tot nu e bine…
      Cei care critica sunt , cel mai sigur, niste perfecti!

      0
      0
  2. Asta se intampla cand nu respecti regulile jocului numit fotbal ! Daca mai ai si un arbitru gazdar ca si cel de astazi ai noroc ca nu ai pierdut !!! Hai UTA !!!

    0
    0
  3. UTA nu a aratat nimic,mingi lungi din spate in fata,mijloc inexistent,Buhacianu pentru a nustiu cata oara in niste meciuri singur cu portarul trage in el in loc de o simpla lobare.Inteleg ca sunt multe jocuri inghesuite dar putina alergare trebuie ca nu este joc de sah.SLABUT

    0
    0
  4. Cea mai bună apărare e atacul, mai ales la ce valoare avem, comparativ cu celelalte echipe din liga 2.
    Mai multă încredere si sprijin colectiv în fata portii adverse, cu patrunderi si suturi din careu si vom sărbătorii promovarea!!!
    UTA! ARAD! VICTORIE!
    UTA! UTA! UTA!

    0
    0
  5. Rezultatele si clasamentul nu vă dau voie sa criticați! Când a mai stat așa bine in clasament UTA dupa 12 etape? Poate pe vremea cand castiga campionatul! După 12 etape sa ai o singură înfrângere nu e tocmai rău! E adevarat UTA nu joacă tiki-taka, dar e pe locul 2 si are un meci mai putin disputat ca majoritatea sau chiar 3 față de lider. Când a promovat ultima dată pe teren UTA cu generatia romvest, la fel am jucat chinuit , si doar golul din lovitură liberă a lui Ciubancan cu echipa din Baia mare a făcut diferența la final. Da…echipa nu prea joacă nimic, dar paradoxal face puncte si inscrie meci de meci. Haideți să-i sustinem asa cum sunt , că sunt ai nostrii, si restul sunt la fel de slabi cu exceptia Mioveniului, toate sunt echipe cu nume mari si joc mediocru!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button