Șoimii Lipova

Lipova și-a adjudecat ultimul derby județean al turului: „Mă bucur că am avut atitudine după golul de 1-1, suntem alături de sebișeni!”





Șoimii Lipova a început prost derby-urile județene ale turului, cu egal la Cermei și eșec la Chișineu Criș, dar le-a terminat bine: victorii la Pecica și Sebiș.

Partida de pe arena „Crișana” nu a fost foarte simplă timp de o oră, după care a urmat desprinderea. Tabela s-a oprit la 1-5, Filimon fiind la a doua „dublă” stagională după cea cu Becichercu Mic, Rusu, Sulea și Prună fiind ceilalți lipovani, care au făcut din reușita lui Susan una de palmares. „O victorie categorică, dar prima repriză nu mi-a plăcut foarte mult. Nu am avut atitudinea din precedentele meciuri. În loc să avem 2,3-0, am primit golul de 1-1. Mă bucur că, totuși, am avut atitudine după acel episod și am făcut clar diferența”, a fost analiza lui Flavius Sabău.

Antrenorul „șoimilor” a apreciat prestația și atitudinea sebișenilor, care au și afișat un banner la începutul partidei, prin care își manifestau nemulțumirea de restanțele bănești. „Adversarul a început cu un presing avansat, îi felicit pentru că au avut curaj să preia inițiativa. Au jucat fotbal, au avut atitudine, dar, din păcate, în fotbal suntem uneori batjocoriți. Câteodată cu terenuri proaste, alteori financiar. Lumea trebuie să înțeleagă faptul că jucătorii la acest nivel trăiesc din fotbal, e meseria lor, majoritatea au familii și nu pot aștepta cu lunile să li se întârzie salariile. Suntem alături de ei, acel banner afișat spune totul în câteva cuvinte, sperăm să li se rezolve problemele și clubul Național Sebiș să meargă mai departe”, a adăugat Sabău.

După succesul de azi, Șoimii Lipova atinge cea mai bună clasare de la începutul sezonului, locul 5. „Muncim ca să avem rezultate, este împlinirea muncii depuse. Muncim  în continuu din vară, suntem profesioniști, nu contează rezultatul dintr-un meci. Continuăm să pregătim la fel următoarea partidă și la finalul turului vedem ce am realizat ca și poziție în clasament”, a concluzionat tânărul antrenor al „alb-albaștrilor”.

În mod normal, Lipova nu ar trebui să aibă probleme să-și adjudece punctele și etapa viitoare, când la Pâncota sosește tânăra echipă timișoreană, ACS Poli.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button