UTA AradzTOP ARTICOLE

UTA se întărește pentru campania de primăvară: Spaniolul cu origini marocane, Soufiane Jebari, va fi noul mijlocaș ofensiv al roș-albilor”!





Conducerea clubului și Soufiane Jebari au ajuns, astăzi, la un acord. Mijlocașul urmează să îmbrace tricoul UTA-ei începând de anul viitor, înțelegerea fiind valabilă timp de un an și jumătate. Marocan la origini, Soufiane Jebari e născut pe 24 februarie 1995 în Spania, la Barcelona și îndeplinește rolul de mijlocaș central ofensiv. A jucat pe tărâm iberic la cluburile CF Damm, Girona FC și UE Llagostera. În 2017 a sosit în România, la Csikszereda Miercurea Ciuc, unde a devenit ”numărul 10” al echipei.

„Sunt foarte fericit să fiu la un club mare, cu tradiție, cum e UTA, să ştiu că avem aproape asemenea suporteri minunați. Sunt încântat şi vin cu multă ambiție. Voi da tot ce am mai bun pentru a ajuta echipa să ajungă unde îi este locul”, sunt primele cuvinte ale lui Jebari în noua sa calitate, cea de utist.

„Îl cunosc bine pe Soufiane Jebari, ştiu ce calităţi incontestabile are pentru acest nivel. E un jucător de ultimă treime, de ultimă pasă, cu tehnică foarte bună, capabil să accelereze acţiunile de atac. E genul de jucător de care aveam nevoie. Mă bucur foarte mult că s-a ivit această oportunitate, el reziliindu-și în urmă cu câteva zile contractul cu cei de la Csikszereda. Am reușit, împreună cu Bogdan Apostu, să-l convingem foarte repede să ni se alăture. Nu va avea drept de joc decât din februarie, dar iată că deja este aici, se antrenează, a reușit să cunoască deja și băieții, care l-au primit foarte bine în vestiar. Ne dorim să ne ajute în ceea ce ne propunem în acest sezon”, l-a caracterizat antrenorul principal Laszlo Balint, care l-a avut elev la Miercurea Ciuc.

„Soufiane este un număr 10 veritabil, un volante, un profil de jucător care i-a lipsit UTA-ei. Personal, sunt convins că este cel mai bun număr 10 al ligii secunde și puteți păstra această declarație și să o reamintiți la finalul acestui campionat”, a transmis Bogdan Apostu, prin intermediul căruia s-a realizat mutarea.

Așadar, Bătrâna Doamnă se întărește deja pentru a doua parte a unui sezon ce se dorește încununat cu promovarea în Liga 1. UTA e prima în clasament cu trei etape rămase de disputat în acest an, dar și cu restanța cu Chiajna încă de disputat pestre trei zile.

25 comentarii

    1. Ce aruncă o echipă de la retrogradare noi luam de bun! Ce il recomanda ? Câte goluri , câte asisturi a dat la miercurea ciuc in liga a doua? Eu unul m-am lămurit cu jucatorii adusi de balint si apostu! Mă mir că nu il vrem pe Lică de la farul , acum inainte de meciul direct , cum am vrut juma de echipă de la metaloglobus inainte de meci! Că doar a mai lucrat cu Balint, si il are impresar chiar pe Apostu

      0
      0
      1. Un gol cu metaloglobus în august a dat, și nici un asist, chiar nu înțeleg de ce sunt comentacii de aici atât de entuziasmați! Cred că și Kanda e mai bun ca ăsta. Am cautat de curios și pe YouTube, fiecare jucător are un colaj cu reușite, Jebari nu prea are cu ce se lauda, câteva driblinguri de la juniorii lui Llagostera și un gol la ciucani în divizia c contra celor de la Târgu Secuiesc. Până și Asani a avut realizări mai bune. Dacă era ceva de capul lui nu juca la Ciuc, și mai ales nu îl țâpau ăia de acolo.

        0
        0
      2. Cotcodaci ca tine am văzut în fiecare an. Ce mai vrem acum sintem pe primul loc. Campionat este greu dar mergem înainte.
        La voi dracul nu este bun nici fript nici copt!

        0
        0
    2. alo domnul suporter , ai fost la meci la Arad , in perioada in care UTA era pe val a, stapanit mijlocul terenului fara nici o problema .

      0
      0
  1. Să scăpăm cumva până in pauza de iarnă și suntem mari…in retur vor reveni și cei care acum sunt accidentați și cred că vom avea cel mai solid lot, dacă nu-l vom pierde pe Moise.
    Bine ai venit in familia UTA-ei, Soufiane Jebari!

    0
    0
  2. Lucrurile merg exact cum trebuie, ceas , cum se zice, in directia asta. Problema e la stadion, mari sanse sa nu fie gata nici in iunie 2020, adica la 6 ani dupa inceputul lucrarilor. Adica mai bine de 2000( două mii) de zile.
    Ăsta e Aradul lucrului bine făcut! Scump, prost si cu multe depasiri de termen!

    0
    0
  3. Bine ai venit in familia UTA Arad , Doamne ajuta sa joci cu UTA in prima liga.
    Ce sa mai intampla la stadion? . Hai UTA si 3 puncte cu Farul miine.

    0
    0
  4. E bun e bun e bun. Dar de ce nu a fost bagat le teren de retrogradatii astia de unguri de era asa bun ? Acum 1-2 ani o fii fost bun de liga 3 dar de liga 1 poate ceva ?

    0
    0
  5. Deși am câștigat cu 3-0acest jucător ne-a pus multe probleme,bine ai venit in familia UTA.
    Cum de a reziliat,nu aveți m-ai multe informații?

    0
    0
  6. Foarte bun jucator baiatul, are tehnica,ce sa mai le are cu mingea, doar s-a vazut in meciul cu cei de la Miercurea Ciuc Ciksereda !!! Sper sa integreze foarte bine si sa ajute UTA. sa promoveze !!!

    0
    0
  7. Pfff spectacol acest transfer.M a fermecat la meciul cu Miercurea Ciuc.Fara discutie a fost jucatorul care a iesit in evidenta cel mai mult la acel meci.Bine ai venit !

    0
    0
  8. Daca UTA. il avea de la inceputul campionatului, aveam multe puncte avans de pe primul loc fata de urmaritoarele echipe, dar niciodata nu este prea tarziu !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA, HAI BAIETII, CASTIGATI CU FARUL !!!

    0
    0
  9. Oameni buni,colegi,suporteri…..Baiatul acesta nici nu si-a despachetat bagajele si nu si-a pus cearceaful pe pat inca….Deja unii il ridica in slavi,altii il demoleaza din start…
    Da!A facut la Arad un meci foarte bun,de a innodat picioarele lui Hrezdac,Lorenzi si nu numai…
    Lasati baiatul in pace ca sa ne poata dovedi ca nu a fost adus pe „ghici” si abia apoi sa dam cu pietre in el si sper ca nu va fi cazul…Numiti dvs singurul jucator care isi incaseaza degeaba salariul la UTA…..
    Daca Balint si Apostu l-au dorit,inseamna ca stiu ei din ce cauza si pe ce motive…
    Este un post deficitar,la noi,intr-adevar….Sunt convins ca nu i-a semnat nimeni contract de titular,dar jucam de cel putin 6-7 etape in 13-14 jucatori valizi total…Cand avem macar 22,mai discutam….In cantonamentul iernii ai nevoie de cca 30,apoi sita va cerne…
    Dar pana atunci sa strangem din dinti….Suntem acolo,in grafic perfect…e bine….
    Asa sa fie cand va fi mai rau!HAI BAIETI!Urmatoarea treapta este Farul….Il putem stinge!

    0
    0
    1. Numesc eu un jucator care ia salariul degeaba: Ionuta. Ai vazut cat de bucuros era cu Farul cand era bagat in prelungiri?

      0
      0
  10. Chiar azi citeam ca ungurii se plâng ca le lipsește marcatorul si defapt noi luam de la ei acest baiat minune si valoros pe care ei nici nu il baga pe teren ca sunt pe poziție retrogradabila.

    0
    0
  11. Bai daca l a luat balint stie ce face nu ne convine jocul uta ei dar e pe primul loc balint inchide gura oricui cu asta aveti incredere in balint !forzza uta!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button