National Sebis

Încurajați de isprăvile conjudețenelor din Cermei și Pecica, sebișenii încearcă marea cu degetul pe terenul liderului: „Poate vor fi demotivați la ce avans au!”





Campioana de toamnă în seria a IV-a a Ligii a 3-a se cunoaște de vreo lună de zile și numele acesteia nu poate fi decât FC Universitatea Craiova 1948. Mare favorită la promovare, echipa lui Eugen Trică a mers ceas în această toamnă, având succese pe linie cu două excepții. Iar aceste excepții au apărut la partidele de acasă cu Gloria Lunca Teuz Cermei și Progresul Pecica, motiv pentru cei de la Național Sebiș să viseze cu ochii deschiși.

Căzută sub linie după ce a pierdut la „masa verde” punctele cu ACS Poli, formația de pe Crișul Alb are ultima șansă să schimbe „tabloul” până la primăvară. Încurajați de isprăvile conjudețenelor, sebișenii vor să creadă că sunt capabili să producă surpriza turului, chiar pe noua arenă din Târgu Jiu, la lumina reflectoarelor. „Vrem să încheiem cât de bine putem acest tur de campionat, să ne ridicăm la nivelul meciului și al stadionului pe care vom evolua. Va fi o experiență unică pentru majoritatea jucătorilor, nu este chiar la îndemâna oricui să joace pe un stadion de Liga 1, nou, în nocturnă, chiar dacă rămâne totuși un meci de Liga a 3-a. Nu avem alte absențe, antrenorii și cei 14 jucători vom face deplasarea de joi la Târgu Jiu. Ne-am pregătit binișor, am studiat și imagini video cu adversarii și ne gândim că dacă Pecica și Cermeiul au reușit un egal, poate obținem și noi un rezultat pozitiv. S-ar putea sau cel puțin așa credem, că adversarii ar putea să fie puțin relaxați și demotivați la avansul pe care-l au în clasament”, spune Dănuț Șomcherechi, antrenorul „alb-albaștrilor” sebișeni.

Dar, mai rămâne de văzut și ce va urma în tabăra Naționalului după disputa de vineri, de la ora 16, din orașul lui Brâncuși. „Nu știm ce vom face după ce ne întoarcem de la Târgu Jiu. Vom pleca cu toții acasă, dar poate ne vom întoarce marți pentru o ultimă săptămână de mișcare. Depinde de conducere cum ne va surprinde, plăcut sau neplăcut, cu plata salariilor pe luna septembrie”, a adăugat Șomcherechi.

Formații probabile:

FC U Craiova: Bodea – Negru, Gugu, Suciu, Cristiu – Pop, Tănase – Răducanu, Stoenac, Zimţa – Bălan.

Sebiș: Moroz – Musea, Forisz, Hojda, Cornea – Pop, Chitaș – Susan, Chiș-Toie, Vereș – Balha.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button