Stranieri aradeni

Arădeanul Copaci se desparte după 6 luni de Astra Giurgiu: „Am nevoie de meciuri pentru a reveni la forma din sezonul trecut”





Aventura lui Paul Copaci la prim-divizionara Astra Giurgiu s-a încheiat, ieri, după numai 6 luni. Fundașul arădean semnase un contract cu „alb-negrii” până în vara lui 2022, dar nu a apucat să debuteze în Liga 1, ci a bifat doar meciuri pentru Astra II, în eșalonul trei și a evoluat în partida de Cupa României cu Flacăra Horezu.

De comun acord, Astra și Copaci au încetat raporturile contractuale, solicitarea venind din partea fotbalistului de 21 de ani. „Am nevoie de meciuri pentru a reveni la forma din sezonul trecut, iar la Astra nu prea aveam această șansă”, și-a motivat fostul utist alegerea de a despărți de trupa giurgiuveană.

Într-adevăr, Copaci a făcut un sezon precedent bun în culorile „Bătrânei Doamne”, fiind titularul postului de fundaș stânga. Din această postură a fost și al doilea golgheter al echipei „roș-albe”, cu 5 reușite, după Cipri Rus. Pierzându-și statutul de junior în Liga 2-a, fotbalistul crescut de Cristi Păcurar și Francisc Tisza nu a fost reținut în lot de Laszlo Balint, care i-a utilizat pe mai experimentații Bogdan Stancu, Marius Tomozei și Sorin Bustea pe acea poziție în prima parte a sezonului.

În total, Paul Copaci a strâns 52 de partide pe scena eșalonului secund al fotbalului românesc, 44 pentru UTA și 8 pentru Olimpia Satu Mare. În lotul Astrei a mai rămas un singur fotbalist arădean, este vorba despre Albert Stahl, pentru care giurgiuvenii încă trebuie să achite suma de 80 de mii de euro către UTA și Atletico.









3 comentarii

  1. Conducerea Uta , avem nevoie de fundas stanga !!!! Avem doar unul in lot si a stat accidentat mai mult decat a jucat….sper ca aduceti unul !

    0
    0
  2. Copaci e cam lent in aparare si de aceia a ajuns rezerva-rezervelor la Astra ,Pureci multi la Astra nu v-a mai face nici Stahl ce e rezerva ori dupa 15 min e scos afara datorita jocului slab……Bine ca a plecat Seroni la Botosani,ca era vlaguit si alerga tare greu…Balint evalueaza bine pe cei ce au somat ca accidentati…….ca la UTA sunt necesari jucatori apti de joc,nu unii ce stau la infirmeria clubului mult timp…….Hai UTA !Noutati ?????

    0
    0
  3. Mie imi pare rau sincer,dar in conditiile de fata,Copaci nu are loc la UTA….Macar acest copil nu se complace pentru un salariu pe care de la Astra oricum nu il primeste..Vrea sa joace si asta trebuie respectat si apreciat….Sa vedem si unde?
    Stahl?Nici o sansa,cu tot regretul….Si pe cand speram ca este inlocuitorul perfect pentru Stratila…..????

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button