UTA Arad

Adversari din Rusia, Luxemburg și Ucraina pentru UTA, în Antalya





Utiștii își petrec ultimele zile de vacanță, urmând ca de marți, 14 ianuarie, să se întoarcă din nou la treabă. Primul loc în clasamentul ligii secunde trebuie apărat pentru o promovare așteptată de mai bine de un deceniu la Arad, iar Laszlo Balint și colegii săi de pe banca tehnică conștientizează importanța pregătirii de iarnă.

În acest sens, programul a fost stabilit în cele mai mici detalii, care, în mare, cuprinde două etape. Cea a reacomodării cu efortul și încărcarea fizică ce se va consuma pe plan local până la finele acestei luni și cealaltă destinată îmbunătățirii relațiilor de joc și dobândirea formei sportive printr-o pregătire specifică, la temperaturi și pe terenuri bune, în Antalya.

În program sunt incluse și șapte partide de verificare, trei pe arena „Motorul”, cu UTA II (pe 18 ianuarie), Progresul Pecica (25 ianuarie) și Crișul Chișineu Criș (pe 31 ianuarie) și alte patru în Turcia. Delegația „Bătrânei Doamne” va ajunge pe 2 februarie în stațiunea Belek pentru 13 zile pline de cantonament, presărate și cu teste în compania unor echipe străine.

Șirul amicalelor începe miercuri, 5 februarie, cu prim divizionara luxemburgheză, Racing. Aceasta ocupă locul ocul 9 (din 14 formații), acumulând 14 puncte din 12 runde. Pe 8 februarie (duminică), urmează meciul cu FC Yenisey Krasnoyarsk. Rușii sunt pe locul 17 în eșalonul secund, la doar trei lungimi de undă de formația de pe locul 12, de exemplu.

Cel mai puternic adversar din Antalya urmează a fi înfruntat pe 12 februarie și el se numește Arsenal Tula. De data aceasta, vorbim despre o formație din prima ligă rusească, aflată pe locul 6 în clasament, în plină luptă pentru un loc de Europa League, cu formații precum FC Krasnodar, FC Rostov, CSKA Moscova și Lokomotiv Moscova, în timp ce Zenit St. Petersburg pare scăpată în câștigătoare a campionatului. La Arsenal evoluează printre alții și Kone, un fundaș care a îmbrăcat pentru 5 sezoane și tricoul francezilor de la Lyon, dar și atacantul român, Alexandru Tudorie, fost la Oțelul, FCSB sau Voluntari.

În fine, UTA încheie seria de jocuri amicale din Turcia împotriva unei echipe de locul 1. Este vorba despre formația Under 21 a grupării ucrainiene Vorskla Poltava, care în campionatul de tineret are sub ele formații cu pretenții precum Dinamo Kiev sau Șahtior Donetsk.

După ce se repatriază, arădenii vor intra în linie dreaptă pentru pregătirea primului meci oficial al anului. Pe 21 februarie, nu vor fi primiți cu flori la Miercurea Ciuc, acolo unde Csikszereda nu a pierdut niciun meci în prezenta stagiune.

Compania Schuller Eh’klar, alături de UTA!

În altă ordine de idei, clubul UTA a încheiat un nou parteneriat, cu compania Schuller Eh’klar.

”Schuller Eh’klar importă și comercializează scule și accesorii de zugrăvit marca Schuller și înseamnă o gamă largă de produse, consultanță profesionistă oferită clienților și proiectarea unor concepte individuale. Din gama de produse amintim pensule, trafaleți, bidinele, benzi adezive, șpacluri, mistrii, gletiere, articole de protecție, abrazive și spray-uri.

Le mulțumim partenerilor noștri pentru implicare și credem într-o colaborare cu rezultate frumoase pentru toți!” – anunță site-ul oficial al grupării fanion a Aradului.

21 comentarii

  1. Pregătirea în Turcia are avantajul cumulării pregătirii fizice cu jocuri la temperaturi normale plus teren de competiție oficială. Acasă nu ai așa ceva deocamdată. Apoi adversarii sunt cu mici excepții inferiori ,asta și pentru că jocul echipei are încă nevoie de retușuri. Jocurile din retur vor aduce plusul de dificultate. Unii lupta pentru supraviețuire ,alții pentru locurile din fata. !! Ne apropiem de alta noutate. Toți vor fi întăriți și toți vor avea de ce sa lupte !!! Așa că o pregătire în liniște ,superioară ca locație și obiective ,fata de alti ani ,e de salutat Sa nu uităm nici un efort financiar care va fi îndreptat și spre completarea lotului .

    0
    0
  2. Meciul cu Arsenal Tula îl putem lua ca și un meci din preliminariile UEFA Europa League, să vedem unde suntem din punct de vedere fotbalistic la nivel internațional. Sunt chiar curios!

    0
    0
  3. E bine ca ne permitem acest turneu asta e lucrul cel mai important cred eu…….majoritatea echipelor folosesc insa jucatori in probe nou sositi si fac multe schimbari in timpul meciului deci si cu Arsenal nu o sa fie un meci in care sa tragi concluzii clare despre jocul echipei ci doar sa analizezi individual jucatorii in functie de adversari diferiti cu stiluri de joc diferite…..

    0
    0
  4. Adversari „asa si asa” pentru UTA, Arsenal Tula fiind singura echipa cu ceva nume si valoare clara, in rest echipe micute, under 21, saudin Luxenbourg , etc. Sa speram ca vor putea sa ne arate ce poare UTA, si ca echipa va fi pregatita fizic cum trebuie. Remarc ca in anul 2019, perioada respectiva a fost, in Antalya, foarte ploioasa, cu multe meciuri suspendate. Nu a aparut promisul stoper, necesar dupa plecarea lui Seroni. In primul meci , in secuime, s-ar putea ca terenul sa fie prost, si asta va conta. Sa speram ca UTA va incepe bine, este imperios necesar. Remarc putinele stiri despre echipa ( ramane sau nu Romario Moise ?, Va mai veni un atacant , cine?, Ce stoper vom lua, ca deja este tarziu ?,Care este starea cu jucatorii accidentarti, cu Coulibaly, in special ?, etc) Adversarii nu dorm, iar a fi campioana de toamna este o titulatura care nu aduce mare lucru. Sa dorim tot binele echipei si indemn conducerea sa se mise mai repede, la achizitii. Mult succes pentru promovare !

    0
    0
    1. Intrebarea 1 , da Moise conform declaratilor lui Apostu ramane la UTA, Astra si-a reluat pregatirile si el nu a fost la reunirea lotului deci sanse mari sa ramana.
      Intrebarea 2, UTA are 3 atacanti nu cred sincer ca in momentul acesta avem nevoie de inca unul mai ales ca Miculescu si Jebari pot juca atacant 2 ( mai este unul bun si la juniori U19)
      intrebarea 3, UTA are acontat fundas (sincer credeti ca pleca Seronu fara sa aibe UTA intelegere cu altcineva) acesta va fi anuntat in apropierea reuniri (la fel a fost si in vara)
      intrebarea 4 accidentati Puscas, Ciucur si Stancu isi vor relua pregatirea de Couly nu se vorbeste nimic pentru ca sincer sezonul acesta va fi greu sa ne ajute lui ii trebuie lucrata musculatura ( are un an de inactivitate) sa isi revina treptat ca bagarea lui in foc ar putea sa il distruga fotbalistic
      Referitor la adversari care a miscat ceva pana acum.

      0
      0
      1. Multumesc pentru raspunsuri. De ce nu ar face public UTA un transfer, de ce sa il tinan se4cret… „acontat”?. Pentru mine Ionita nu este un atacant pe care sa te bazezi, iar un mijlocas central ( tip playmacker) ar fi tare util. In rest sa speram ca UTA isi va continua traseul de pe primul loc, desi Rapidul se pregateste serios, iar Petrolul , chiar la 8 puncte are buget foarte bun, si mai sint si…altii.

        0
        0
    1. Singura remarcă la petrolul e aceea că noi am luat 6puncte din 6 cu ei iar programul lor e aproape identic cu cel al UTA-ei.
      Indirect ne vor ajuta, oricum pentru fotbalul românesc ar fii frumos ca în acest an sa promoveze UTA, rapid și petrolul,sa fie meciuri cu coregrafie și spectacol în tribune.

      0
      0
  5. Bun bun dar orice echipa din liga 2 duce jucatori noi. Noi doar ne scăpăm de jucatori chiar sa fii pe
    Primul loc si sa nu vrea vreun jucător bun sa vina la noi.?

    0
    0
  6. nici o echipa nu si a anutat achizitile, Rapid la fel ca si UTA nu s-a reunit nu inteleg cum se pregateste. Petrolul a dat afara 10 jucatori si nu a facut nici o achizitie. Nu inteleg ce aveti cu Ionita OK nu are foarte multe realizarii dar nu puteti spune ca nu isi doreste si sigur cu pregatirea de iarna va fi alt jucator. In fotbalul actual nu mai exista playmaker uite u exemplu Ianis Hagi la Genk el vrea playmaker antrenorul l-a dorit in banda ca pentru el nu exista acel post iar Ianis nu mai pupa echipa

    0
    0
    1. @Alin P Sint foarte multe transferuri facute,…Gabriel Dodoi, Laurentiu Bus, Laurentiu Rus la Resita, Leonel Pierce, Valjus şi Miguel Santo, la Petrolul,.Gliga, Cucu si Marc,la Chiajna…etc, etcIn plus sint echipe de liga a 2 a care au si inceput pregatirile, Lucrurile se misca repede.Eu nu am criticat pe nimeni, dar cunosc incetineala cu care conducerea UTA lucreaza, speranta pentru mine este ..Balint

      0
      0
  7. Ioniță e un fotbalist bun, in retur ne va ajuta mai mult o sa vedeti. E mai important pt echipă decat ar fi Hlistei! Eu un schimb Ioniță-Hlistei îl văd in defavoarea utei. In retur Ioniță va fi cel mai mare castig o să vedeti!

    0
    0
    1. Eu nu sint de acord cu evaluarea ta, la Ionita, chestia cu „veti vedea” nu ma incalzeste. Mai mult citesc in presa , ca inainte de a veni la UTA..s-ar fi …dopat. Comparatia cu Hlistei este hazlie, fostul aradean este azi, mult peste Ionita, parerea mea),chiar daca nu are trecutul lui Ionita. dar…lucram..in prezent

      0
      0
      1. nu s-a dopat scrie clar in articol el asa facea recuperare, modalitate folosita in toate campionatele care conteaza nu ca cei din Romania care primeau bomboane, asta a zis Liviu Ganea.

        0
        0
  8. Eu am o singura emotie pentru pregatirea din Turcia….Acolo s-au format tot felul de meciuri amicale dubioase cu niste arbitri fara calificare,mascati doar in arbitrii….Sper sa nu avem accidentati!
    Revin din nou la propaganda site-urilor GSP si Prosport,negativa asupra noastra…..
    Iar se promoveaza in „corpore” ce fel de transferuri face Petrolul sau Rapid si UTA este bagata in alt scandal mediatic,anume ca ar fi trucat meciul cu „Blato-Getica”,6-0…..penibil,jenant….
    Ok,sa ramanem modesti,fara mari declaratii….Sa o lasam asa….Mici dar foarte importanti!
    Multa bafta!

    0
    0
  9. Oameni buni , Uta nu mai duce jucatori liberi de contract , ei sunt in discutii cu jucatori pe care vor sa ii transfere pe bani din liga 1, de aceea se misca greu. Aveti rabdare !

    0
    0
  10. Da mai aveti un pic de rabdare ca vor veni si transferurile,nu aduc oamenii jucatori doar de dragul de a aduce.Resita si Petrolul au dat afara o gramada de jucatori e si normal sa inceapa sa transfere cate ceva.La noi revin 2 mijlocasi plus Jebari,in aparare Stancu,cate transferuri vreti sa mai faca?Sunt convins ca transferurile cate vor fi ele 2-3 vor fi facute in perspectiva promovarii si poate in fuctie de vreo plecare daca va mai fi.

    0
    0
  11. Stiri despre UTA nu avem (jucătorii antrenori management) Haloo a trecut sărbătorile dorim aproape zilnic știri.

    0
    0
  12. Cum bine remarcau reporterii Telekom la o emisiune retrospectiva unde a fost invitat Balint Laszlo, la UTA cel mai mult se impune la mijloc un transfer, acolo unde Lorenzi a cam lăsat de dorit în evoluții, bine.. acum după plecarea lui Seroni e nevoie de un fundaș central cel puțin, Sabau de la Criș are și talie și evoluții constant bune la liga a treia, și e junior încă! Denis Rusu de la Lipova, Bozian de la Pecica, Bercseni de la Reșița, Poiană liber acum, ar fi soluții bune de rezervă la cei care au tras în tur. Nu știu dacă ar accepta ei posturi de rezervă însă

    0
    0
    1. Ai dreptate, exista solutii, insa UTA trebuie sa promoveze, si pentru asta mai are nevoie de jucatori buni, folosibili imediat. Nu poti sta doar in Ilie si Melinte, cu un junior rezerva, Jebari nu a rupt gura targului in secuime, il vom vedea ce poate, dar nu vine ca titular. Exista rabdare, dar la UTA , conducerea a facut prea multe transferuri proaste, in ultimii ani, ca sa am incredere in ea. In fine, sper ca in 2-3 zile sa avem vesti, ca timpul se scurge, toate prim divizionarele si-au facut lotul, cei ce pleaca de acolo si-au cautat echipe. Jucatorii foarte buni sint cautati, deocamdata stim „ca se trateaza” cu un stoper….Sper din suflet sa avem vesti cit mai bune.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button