UTA Arad

Utiștii au făcut instrucție cu juniorii în primul amical al iernii, „duble” pentru Miculescu și Lorenzi!Pe o temperatură cu minus, în prezența a aproximativ 100 de spectatori, UTA și-a întâlnit echipa de juniori U19 a clubului, lideră și ea dar în seria de vest a Ligii Elitelor. Fără Stancu, C. Rus, Coulibaly și Pușcaș, Laszlo Balint a putut, totuși, încropi două „garnituri” disctincte, care și-au făcut antrenamentul prin 7 goluri în poarta „puștilor” pregătiți de Sandu Gaica și Adi Ungur.


Totuși, până când buturile juniorilor a fost apărată de Florin Iacob, tabela a arătat doar 2-0 și asta la finele primei reprize. După numai 2 minute, A. Rus a centrat perfect din dreapta și Buhăcianu a înscris cu capul de la colțul scurt: bară-gol. Un șut de la distanță al lui Jebari scos cu dificultate de Iacob, dar și o reluare din apropiere a lui Oroian blocată de Dardai, au fost celelalte situații importante pentru liderul Ligii a 2-a. Dar și juniorii au avut o ocazie importantă la un contraatac rapid, cu Boștină care a finalizat grteșit din situație de unu la unu cu Bolboașă. Cu 3 minute înainte de finele reprizei, Jebari a pasat pe culoar pentru Oroian și a reluat în plasă, la colțul scurt, din numai 6 metri ușor lateral dreapta.


Cel de-al treilea portar al echipei, Raul Opric, dar și jucătorii din fața sa au fost mult mai ușor depășiți după pauză. S-au marcat goluri ca la antrenament cu pase din lateral, autori Isac sau Gavrilă, sau după pătrunderi perpendiculare pe poartă, după assisturi ce au desfăcut naiva apărare adversă. În doar 20 de minute din partea secundă, scorul a devenit 7-0, după „dublele” lui Lorenzi și Miculescu, plus reușita lui Ioniță. Puștii nu s-au descurajat, însă și și-au creat câteva situații, cea mai mare aparținând lui Rădulescu, blocat la timp de portarul Cristea. De partea cealaltă, Miculescu a mai irosit două ocazii mari pentru echipa lui Balint, cu reluări de puțin pe lângă bara din stânga lui Opric. Și Gavrilă a avut șansa golului, însă portarul a fost cu o secundă mai rapid decât el după pasa lui Ioniță.

Așadar, UTA încheie cu un meci de antrenament reușit săptămâna dedicată reacomodării cu efortul, dar și testelor medicale și fizice.

Formații:UTA (prima repriză): Bolboașă – A. Rus, Melinte, Fl. Ilie, Tomozei – Oroian, Moise, Hrezdac, Ursu – Jebari, Buhăcianu.

UTA (repriza a doua): A. Cristea – Ciucur, Crișan, Pașcu, Bustea – Miculescu, Lorenzi, Vulturar, Gavrilă – Isac, Ioniță

UTA U19: Iacob Haloș, Salka, Dardai, Mohaci – Cocriș – Rădulescu – Merian, Simon, Sfârlea – Boștină. Au mai jucat: Opric –  Maier, Pătlăgică, Truță, Mihai, Ursoi, Andrieș, Paunchici.

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Gabi Hărduț, Andreea Șușcă

7 comentarii

  1. stii cum arata simon sau intrebi sa te afli in treaba?… simon a fost titular in prima repriza iar mitrov bolnav…

   0
   0
 1. Acest Jebari a fost inexistent !! Atata lauda si nici la copiii sunt 19 ani nu le-a putut da un gol. A pierdut mingi la greu ce sa mai vorbim sa câștige un 1 la 1 cu un copil. Tin cu UTA si sper sa promoveze sa pot merge pe noul stadion dar sa fim sinceri nu degeaba ni l-au aruncat ungurii !!

  0
  0
   1. Era cu pureci la el,ce sa faci toti sunt fotbalisti si mari maestri,dar pe multi daca ii pui sa dea cu piciorul intr-o minge le sare genunchiul

    0
    0
 2. Rabdare va rog…..a fost doar o miscare de incalzire,care putea sa nu fie publica neaparat….Meciuri scoala vor mai fi…..Nu poti sa critici sau sa lauzi pe cineva personal,la prima iesire,ce naiba????
  La o adica, ei revin dupa o perioada de vacanta,avand la activ doar cateva antrenamente de reacomodare….Munca incepe de acum incolo….
  Mi-e teama de Antalya,sincer….Mi-e teama ca acolo,meciurile amicale se lasa cu scandaluri,batai si arbitrii falsi sau depasiti total….Asa cam cum se vede pe la echipele ajunse acolo….doar scandal si accidentari…Aici trebuie avut mare grija….Succes maxim!

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button