UTA Arad

Lorenzi se desparte de UTA chiar de ziua sa, brazilianul va reveni – probabil – în țara natală





După Deta și Șeroni, „Bătrâna Doamnă” se mai desparte de un fotbalist în această iarnă. Este vorba despre mijlocașul Diego Lorenzi, care și-a luat rămas bun de la colegii cu care a ajuns pe primul loc în Liga 2-a după antrenamentul din această dimineață și va juca, probabil, din în țara natală (se aude de o revenire la Santa Cruz), mai aproape de soția și fetița sa. Brazilianul a simțit că odată cu revenirea pe gazon a lui Pușcaș și creșterea în joc a juniorilor Hrezdac și Isac îi era tot mai greu să prindă un tricou de titular și, oarecum, și-a cerut plecarea de la UTA.

Laszlo Balint și conducerea clubului au fost de acord, așa că vorbim despre o despărțire amiabilă de fotbalistul din Țara Cafelei. Aceasta vine chiar în ziua în care Lorenzi face 30 de ani, iar clubul i-a și transmis urări de ”La mulți ani!” pe pagina de Facebook.

Diego Lorenzi a început ca titular sezonul, după care a pierdut teren în fața lui Romario Moise, Damian Isac sau Denis Hrezdac. A evoluat în 13 partide în „alb-roșu”, 7 ca integralist, adunând 912 minute. A marcat și trei goluri, unul în deplasarea de la Ploiești, cu Petrolul și alte două în disputa de acasă, cu FC Snagov. În Cupa României a fost integralist cu Dinamo, și a jucat ultimele 30 de minute în meciul de la Chișineu Criș.

Plecarea brazilianului nu o obligă pe UTA să se întoarcă pe piață pentru un mijlocaș central, deși, așa cum a declarat și la prezentarea lui Simo Roumpoulaku, Laszlo Balint rămâne cu antenele ridicate pentru o eventuală mutare ce ar ridica și mai mult nivelul echipei „roș-albe“.

15 comentarii

  1. Totuși ar fi bine sa avem o soluție în plus pe postul respectiv, acuma depinde și pe ce poziție va evolua Jebari. Dar un mijlocaș ofensiv, gen coordonator, sau unul box to box am avea nevoie, mai ales în perspectiva ligii 1.

    0
    0
    1. Sincer cred ca la mijloc stam foarte bine si sunt cativa mijlocasi polivalenti.Chiar ii va fi greul lui Balint sa faca primul 11 la cati mijlocasi buni avem.In atac nu ar fi rau sa mai avem unul peste medie,dar speram sa si dea drumul si Ionita si sa demonstreze de ce in stare

      0
      0
  2. Bun Rapidul a plecat cu 27 de jucatori in cantonament iar toate echipele care se bat cu noi la promovare si-au adus cativa jucatori nu buni ci foarte buni !! De la noi au plecat mai multi decât au venit iar din cei accidentați la care se spera ca isi vor revenii nu si-a revenit nici unul si nici nu vor reveni ca tot recidivează chiar si la o ieșire mica pe teren. Daca nu luați ceva jucatori buni va fii foarte greu sa Rămâneți sus imi pare rau sa va spun!! Hai UTA!!

    0
    0
    1. care sunt echipele care au facut super transferuri din liga 2? ca eu sincer nu le stiu si nu as vrea sa imi scape

      0
      0
  3. Ca Lorenzi gasim fără probleme in divizia c. Oricum multumim , a pus suflet cand a intrat in teren, cât a putut a ajutat echipa.

    0
    0
    1. Nu fi ” necioplit” Lorenzi măcar a pus ” suflet” deși ca jucător nu a fost …chiar super …. să vedem……noile ” vedete”!!!!!!!????)>)).

      0
      0
  4. O despărțire preconizată și din declarațiile date înainte de sărbători,nu cred că e o pierdere, interesant e sa vedem cum mai pot progresa tinerii mijlocași in retur, poate mă înșel dar cred că UTA va risca puțin în liga 1 cu mai mulți juniori decât o cere regulamentul,ceva asemănător cu academia lui Hagi,sa vedem cum pot și progresa acești copii.
    Așteptările și presiunea vor crește,noul stadion sper sa fie pentru toți o motivație in plus.
    Vorbesc unii despre „betonarea”, unor contracte, nu-i rău,dar primul ar trebui sa fie contractul antrenorului.

    0
    0
    1. Hooop nu zi până nu ai sarit gardul, încă nu suntem promovati, vorbesti fe liga intai dar noi suntem in a doua

      0
      0
  5. Nici o pierdere,la o adica,Lorenzi…oricum nu ii statea prea mult capul la UTA,nici nu inteleg ce ar fi vrut…..Dragoste cu forta,nu se poate face,daca se vorbeste despre caractere,pentru ca despre asa ceva discutam….Fost si dus,gand tot la plecare gandul,de cand a venit….O liga a 4-a pe la el,tot mai prinde….Pacat…..Ideea simpla ar fi cu cine il inlocuiesti?Si cum ar pleca?Liber de contract?Serios?

    0
    0
  6. Pareri impartite despre Lorenzi. Pentru mine doar Hrezdac a mai jucat ( bine) inchizator, s-ar putea ca grecul sa poata juca acolo, chit ca a stat mult pe tusa,in ultima perioada. Lorenzi a jucat , cam atata cit a jucat si A Rus ( fundas dreapta, si under 21). Apoi cum erau necesari 2 pozitii under 21 s-a optat pentru una la mijloc, si una in fata, iar pe Lorenzi „l-a sarit schema”. Nu impartasesc ideea ” Ca Lorenzi gasim fără probleme in divizia c. „. Ca o parere , daca tot nu mai aveam nevoie de el de ce nu a fost anuntat din decembrie sa isi poata gasi echipa ?. In fine, nu cred ca UTA va fi mai slaba fara el, dar in pozitie de inchizator nu sint multi care sa poata juca bine, si mai apar si accidentari sau suspendari. Va urma un retur de foc, in care nu vom defila, sint sigur de asta. Dar , sper ca UTA sa nu mai rateze primele locuri de promovare directa.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button