25/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Lorenzi se desparte de UTA chiar de ziua sa, brazilianul va reveni – probabil – în țara natală

După Deta și Șeroni, „Bătrâna Doamnă” se mai desparte de un fotbalist în această iarnă. Este vorba despre mijlocașul Diego Lorenzi, care și-a luat rămas bun de la colegii cu care a ajuns pe primul loc în Liga 2-a după antrenamentul din această dimineață și va juca, probabil, din în țara natală (se aude de o revenire la Santa Cruz), mai aproape de soția și fetița sa. Brazilianul a simțit că odată cu revenirea pe gazon a lui Pușcaș și creșterea în joc a juniorilor Hrezdac și Isac îi era tot mai greu să prindă un tricou de titular și, oarecum, și-a cerut plecarea de la UTA.

Laszlo Balint și conducerea clubului au fost de acord, așa că vorbim despre o despărțire amiabilă de fotbalistul din Țara Cafelei. Aceasta vine chiar în ziua în care Lorenzi face 30 de ani, iar clubul i-a și transmis urări de ”La mulți ani!” pe pagina de Facebook.

Diego Lorenzi a început ca titular sezonul, după care a pierdut teren în fața lui Romario Moise, Damian Isac sau Denis Hrezdac. A evoluat în 13 partide în „alb-roșu”, 7 ca integralist, adunând 912 minute. A marcat și trei goluri, unul în deplasarea de la Ploiești, cu Petrolul și alte două în disputa de acasă, cu FC Snagov. În Cupa României a fost integralist cu Dinamo, și a jucat ultimele 30 de minute în meciul de la Chișineu Criș.

Plecarea brazilianului nu o obligă pe UTA să se întoarcă pe piață pentru un mijlocaș central, deși, așa cum a declarat și la prezentarea lui Simo Roumpoulaku, Laszlo Balint rămâne cu antenele ridicate pentru o eventuală mutare ce ar ridica și mai mult nivelul echipei „roș-albe“.

1
2