Baschet

Speranțele de locul 2 ale baschetbalistelor arădene rămân vii doar cu un succes la Brașov!





Chiar dacă a pierdut la Sfântu Gheorghe, previzibil – de altfel, FCC Baschet Arad își menține vii speranțele de locul 2 în grupa A valorică a Ligii Naţionale. Însă, totul ar putea lua o altă întorsătură dacă deznodământul e același și la Brașov, în cea de-a doua deplasare consecutivă pentru „galben-albastre”.. Și vor fi, de fapt, trei, căci după disputa de sub Tâmpa, urmează un nou episod din „El Clasico”, de această dată pe terenul rivalei din Târgovişte.

Revenind la confruntarea din „intermediara” de mâine, se anunţă un duel greu, mai ales că braşovencele au furnizat surpriza acum două etape, când au trecut de CSM Satu Mare, tot în fața propriilor susținători. Dar, și pentru arădencele lucrurile sunt clare. Jucătoarele lui Manuel Rodriguez ştiu că trebuie să câştige tot pentru a mai putea spera la poziţia a doua înainte de play-off, iar jocul cu Olimpia e un start al cursei de urmărire a viceliderului. Sătmărencele şi-au amânat şi meciul cu Sepsi (n.n. se joacă în 25 februarie), după cel cu Târgovişte (14 februarie) şi după runda de mâine vor avea două meciuri mai puţin disputate.

Pentru a evita oboseala acumulată pe drum, delegația FCC Baschet Arad a rămas cantonată la Sfântu Gheorghe până în ziua partidei de la Brașov. Cu Olimpia se joacă de la de la ora 17.

În clasament continuă să conducă detaşat Sepsi Sfântu Gheorghe, 16 puncte, urmată de Satu Mare şi Arad, ambele cu 12 puncte, dar cu CSM având un meci în minus. Tot mâine, dar de la ora 18, în cadrul etapei a 5-a din grupa A, se joacă şi meciul dintre CSM Târgovişte şi Universitatea Cluj.

3 comentarii

  1. Poate multi vor sari pe mine ca am scris asta dar nu trebuie sa ne facem.iluzi pt a nu avea deziluzi gata nu o sa putem fi pe locul 2 înainte de finalul campionatului da loc 3 asta da si maximum ce se poate anul asta este finala cupei si semifinală în campionat atat ca vrem sa jucam finala sau sa câștigăm campionatul sunt declarați asa spune sa mobilizeze dar nerealistice

    0
    0
  2. „Nu vreau deloc sa sar pe tine”,dar nu e chiar imposibil sa jucam si finala campionatului.Nu consider ca este o diferenta asa de mare de valoare intre Arad si Satu Mare incat sa nu se incerce devansarea acestora fie in sezonul regular,fie in Play – Off.Si in orice caz eu consider ca acesta trebuie sa fie principalul obiectiv al clubului aradean in acest sezon,pentru ca altfel daca ne multumim din nou cu locul 3 e cam putin fata de asteptarile suporterilor aradeni.Trebuie sa progresam in fiecare sezon,nu sa ne plafonam in mediocritate.

    0
    0
  3. sincer , eu nu cred ca poate fi doar un vis al aradenilor locul 2, dupa cum am vazut confruntarile cu satu mare , eu zic echipa din arad poate fi mult peste echipa din satu mare , sa avem in vedere ca satu mare are 3 meciuri restante , datorita invalizilor din lot in nr de 5 jucatoare , ce putem sa zicem , cred si au dat cu firma in cap , echipa e condus de un presedinta care nu prea are nici un cot nici in maneca cu baschetul, deci stati linistit eu zic echipa din arad va fi loc 2 pana la finalul campionatului , va doresc mult succes in cupa.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button