Fotbal copii si juniori

„Brosovszky Cup”: Trofeele au rămas la Arad la trei categorii de vârstă, toți au fost câștigători la 2014! + FOTO

Sezonul competițiilor de fotbal în sală s-a încheiat, în weekend, cu cea de-a șasea ediție a Cupei Ladislau Brosovszky. Competiția a fost destinată doar grupelor mici de la 2010 în jos și s-a bucurat de prezență internațională. Echipele din Ungaria, Muntenegru și Serbia, dar și cele câteva din afara județului au ridicat nivelul întrecerilor, Aradul tăindu-și, totuși, partea leului la trei dintre categoriile de vârstă.

Defășurate sâmbătă și duminică la sălile de sport „Victoria” și „UAV-Mihai Botez”,competițiile au avut următoarea finalitate:

Categoria de vârstă 2010

Locurile 1-2: Academia Brosovszky – FK Bubamara 2-1

Locurile 3-4: OFK Zenit Bijelina – FK Tempo Belgrad II 2-1

Academia Brosovszky 2010: Cătălin Bociort, Luca Pop, Denis Tanasă, Alexandru Sulea, Patrick Trif, Ianis Cotuna, Rareș Sîrb, Radu Iorgov, Ianis Bacalu.Antrenori: Ciprian Pistrui și Flavius Moisă.

Categoria de vârstă 2011

Locurile 1-2: Grocsis Akademia – Atletico Arad 1-3

Locurile 3-4: Olimpik Belgrad – Ripensia Timișoara 3-4

Atletico Arad 2011: Luca Madoș, Luca Funău, Denis Buzea, Ianis Baltag, Darius Popa, Andrei Barta, Ștefan Roman, Andrei Borlan, Carol Bîtea, Vittorio Gallizioli, Eduard Pele, Casian Rozniciuc. Antrenori: Mihai Roșca și Paul Barta

Categoria de vârstă 2012

Locurile 1-2: FK Bubamara – Atletico Arad 0-1

Locurile 3-4: UTA Arad – FK Olimpik Belgrad 5-6

Atletico 2012: Raoul Crișan, Rafael Dumitrache, Mihai Oprea, David Secianschi, Dominic Beserman, Xiona Stan, Stanislav Fricăței, Andrei Rus, Horia Furdea, Darius Vulpe, Mihai Fărcuț. Antrenori: Mihai Roșca și Paul Barta

Categoria de vârstă 2013

La această categorie de vârstă s-a jucat în sistem campionat, fiecare cu fiecare, iar ierarhia finală a fost următoarea: 1. Zenit Bijelina, 2. Academia Brosovszky, 3. Ripensia, 4. Olimpia Bujac, 5. UTA, 6. Atletico.

Academia Brosovszki 2013: Albert Tudor, Nicholas Bier, Vlad Golomici, Luca Han, Matei Moț, Raul Alda, Lau Szentesi, Luca Georgiu, Luca Petruț, Andreea Roman. Antrenori: Vasile Georgiu, Răzvan Herlo.

În fine, la categoria de vârstă 2014, toți au fost câștigători. Meciurile celor mici au fost extrem de spectaculoase, dar organizatorii nu au făcut diferențe în clasament, între: UTA, Ripensia, Academia Brosovszky, Atletico Arad și Olimpia Bujac. Strălucirea medaliilor și valoarea diplomelor au fost identice.

Așadar, cu excepția întrecerilor de la 2013, echipele arădene au urcat pe prima treaptă a podiumului, dar pentru președintele Academiei Brosovszky a fost important să ducă la bun sfârșit o nouă ediție a turneului ce poartă numele golgheterului all-time al UTA-ei în Divizia A. „În premieră, l-am avut pe Vasilică Georgiu manager de turneu și lucrurile au decurs în general bine. Mai mult de jumătate dintre echipele participante au fost din străinătate sau din afara județului nostru, iar acest lucru a ridicat nivelul competiției, dar și diversitatea ei. Între noi ne-am tot înfruntat în diferite întreceri, acum am avut șansa să ne comparăm și cu alte echipe. Le mulțumesc echipelor participante, în special celor venite de la sute de kilometri distanță la Arad, partenerilor de la Giscad, colegilor de la Academie pentru implicare și, bineînțeles, Monikăi Brosovszky, care e mereu alături de noi și ne-a ajutat și de această dată cu premierea copiilor. Urmează turneul de vară, unde sperăm să avem o participare și mai numeroasă”, a punctat Roland Szabo.

 

 

Comentarii Facebook

3
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close