UTA Arad

A închis poarta și s-a ales cu…Puma

Prezent la lansarea noului model Ford Puma, Florin Iacob a acceptat provocarea lui Flavius Alb, coordonatorul vânzări de la Auto Technic Arad. Goal-keeperul UTA-ei trebuia să închidă poarta echipei sale la Miercurea Ciuc și, în schimb, se alegea cu cheile noului autoturism hibrid până luni.

Zis și făcut, în această dimineață, Iacob și-a luat în primire premiul, de care se va bucura – cel mai probabil – după meciul cu Ripensia, de mâine dimineață. Numărul unu utist a încasat un singur gol pe arena „Motorul” în tot sezonul de toamnă și dorește să prelungească această serie și cu ocazia vizitei celor de la Ripensia.

Nu e prima oară când Fordul pune la dispoziția jucătorilor, antrenorilor și „oficialilor” Bătrânei Doamne ultimele modele scoase pe piață, parteneriatul demarând în urmă cu trei sezoane.

Comentarii Facebook

10
0

4 comentarii

 1. Ter Stegen de Romania,bravo lui si felicitari celor de la Ford pt acest gest,n-am mai auzit ca in Romania,jucatorii sa fie premiați așa,sa-i poarte noroc si sa ne duca sigur si fara evenimente neplacute in liga 1😉

  13

  1
 2. Dacă promovăm să primească o mașină în folosință pe toată durata contractului cu UTA 🙂

  13

  2
 3. Ford pe tricoul de joc ar arăta mai bine ca 🍕 5colturi sau primaria arad…apropo, e foarte ok că primăria sprijină echipa de fotbal etalon a orasului, in fond e chiar simbolul cel mai de preț al urbei, dar are nevoie primaria de reclamă? Eu cred că indiferent de culoarea politică, cei care conduc orasul NU AU VOIE SĂ NEGLIJEZE ACEASTĂ LEGENDĂ CARE A ADUS FALĂ ORASULUI!!

  7

  0
 4. Serios?Foarte bine ca Iacob a primit cateva zile Fordul Puma….vrem si pentru restul baietilor….,prin rotatie si dupa merit….Din ce cauza nu as vedea pe un Romario,Oroian,Melinte,Florin Ilie,Cipri Rus,Buhacianu,care au permis de conducere si oricare altul….
  Aratati-mi mie oricare echipa,din orice liga romana care trec prin alaturarea cu asemenea parteneri….Pfff…Crapa fierea in Pancu….
  Domnule Pistru…nu mai este nici un secret ca sunteti foarte alaturat si atasat echipei noastre,nu incape nici o vorba….
  Va multumim….multi vorbesc doar sa nu taca….

  1

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close