Șoimii Lipova

Nemulțumiți de condițiile ultimei repetiții a iernii: CSC Ghiroda și Giarmata Vii – Șoimii Lipova 1-1





Un test ce ar fi trebuit să se joace sâmbătă, pe sintetic, la Arad, s-a mutat pe terenul din terenul din cartierul timișorean Plopi. Față în față s-au aflat colegele de serie în Liga 3-a, CSC Ghiroda și Giarmata Vii și Șoimii Lipova, care, peste o săptămână, demarează disputele din retur, ambele în deplasare. Timișenii, pe terenul din Cermei, iar „șoimii” au derby de clasament la Târgu Jiu, cu liderul FC U Craiova.

Revenind la disputa de azi, aceasta a fost clar condiționată de gazonul destul de prost. Ca și în campionat, scorul a fost egal, dar nu 2-2, ci 1-1. Sulea a deschis scorul pentru „șoimi” după pasa filtrantă a lui Banyoi (min. 60), iar ex. sebișeanul Velici a egalat cu o reluare de la colțul scurt la pasa lui Budur (min. 80).

În rest, multă luptă de uzură, care, cel puțin pentru Flavius Sabău nu a fost de bun augur la ultima repetiție a iernii. „Am jucat pe un teren de liga a șasea, execrabil, undeva prin Timișoara, în loc să jucăm sâmbătă, pe sintetic la Arad. Multă luptă și organizare tactică defensivă și de o parte și de alta, altceva nu s-a putut juca. Din păcate, repetiția pentru Craiova nu a avut loc, nu am putut juca ce aș fi vrut, pot doar să-i felicit pe băieți pentru muncă și dăruire. Din păcate, s-a accidentat Dobrean, care – probabil – va lipsi la Craiova”, a spus „principalul” lipovanilor.

Dincolo, cel puțin din declarațiile antrenorului Vlad Bura, lucrurile au stat mai bine ca și obiective atinse. „A fost un meci bun de verificare, un meci viu disputat, cu faze la ambele porţi, cu două echipe care şi-au propus să aibă posesie și să joace fotbal. E îmbucurător că reuşim de săptămâna viitoare, să avem toţi băieţii la antrenamente şi trebuie să abordăm cu încredere acest retur. Atitudinea a fost total schimbată faţă de meciul cu Buziaş (n.a scor 0-1), asta s-a simţit şi s-a văzut şi în joc. Trebuie să realizăm că doar în momentul în care suntem conectaţi şi implicaţi ne putem arăta valoarea. În momentul în care ne relaxăm sau nu suntem cu adevărat concentraţi, nu putem arăta adevărata noastră faţă!”, Vlad Bura, antrenor principal CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, care nu a putut conta pe Poparadu şi Semeniuc, ambii cu probleme medicale.

Formații:

Ghiroda: Sipos – Vlădia, Bocşan, R. Mureşan – Mancaș, Stupu, Ad. Lazăr, D. Ciobanu – Ungureanu, Baranyi, Budur. Au mai jucat: Simedru, Ghinescu, Velici, Piţigoi, Kayondo, Andreca şi Goţa.

Lipova (prima repriză): Buta – Nagy, Dolga, Polgar, Prună – Vlad, Dobrean, M. Popa, Filimon – Codoban, Banyoi.

Lipova (repriza a doua): Pădure – Nagy, Dolga, A. Popa, Stoin – Filimon, Simion, M. Popa, Rusu – Sulea, Bicuschi.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button