Pariuri sportive, gaming și casino

Cele mai întâlnite mituri care te împiedică să câștigi când joci la Ruletă





Stii momentele acelea cand spui cunoscutilor ca vrei sa faci ceva nou pentru tine si de fiecare se gaseste cate un “expert” care sa iti dea sfaturi? Exact asta se intampla si cand vrei sa joci la ruleta pentru prima data. Vei intalni persoane care vor vorbi mai mult din auzite si care iti vor prezenta fel de fel de mituri despre acest joc clasic.

Ruleta se joaca in cazinouri de peste 200 de ani, asa ca a cunoscut multe aprecieri peste tot in lume, dar a iscat si controverse. Iata cele mai intalnite mituri despre ruleta, pe care ne propunem sa le demontam:

  1. Ruleta este un joc care tine doar de intamplare si noroc

Multi jucatori, in special cei neexperimentati spun cu vehementa ca la ruleta totul este aleatoriu. Exista insa specialisti, care afirma ca au castigat de nenumarate ori profitand de favorizarea anumitor numere de catre ruleta. Se pare ca, in timp, bila inclina sa se opreasca la anumite numere, asa ca trebuie sa profiti in acele momente pentru a castiga la jocul de ruleta

  1. Ruleta online este “aranjata” si nu poti castiga niciodata

In general, cei care cred ca jocurile de ruleta online sunt fraudate, sunt persoanele care pariaza si nu castiga. Asta nu inseamna ca este “aranjata”, ci ca nu ai avut noroc la joc. Ia in calcul ca fiecare dintre ruletele la care joci, sunt create cu un avantaj pentru casa, astfel incat balanta castigului inclina in favoarea cazinoului. Ai grija, totusi, sa joci mereu la cazinouri care sunt de incredere si sunt reglementate in tara respectiva.

  1. Sigur numerele care nu au mai castigat de mult timp, urmeaza imediat

Daca incerci sa iti faci o strategie memorand numerele care au iesit castigatoare, pentru a paria pe celelalte, pregateste-te sa fii dezamagit. Ruleta nu functioneaza dupa un astfel de tipar, ca tu sa poti sa joci dupa strategii.

  1. Rotile de ruleta sunt exact la fel, deci se invart la fel

Daca esti un jucator cu experienta, vei observa ca daca mergi in diverse locatii sa joci jocul clasic de ruleta, acestea sunt diferite. Chiar daca sunt create de acelasi producator si poarta semnatura acestuia, fiecare mecanism de ruleta este unic. Daca vei intalni intr-un cazinou o ruleta a carei bila are tendinta de a se opri spre anumite numere, asta nu inseamna ca si in alt cazinou va fi la fel.

  1. Crupierii nu pot alege in ce sectiune de numere sa se opreasca bila

Se stie ca atunci cand practici ani de zile o meserie, o inveti cap-coada, incat putine lucruri te mai pot surprinde. Poate ca asa e si in pariuri. Exista crupieri care afirma ca ei pot sa invarta roata incat bila sa se opreasca intr-o anumita sectiune de numere si fac asta zilnic. Nu uita pana la urma, ca ruleta este un joc al norocului si daca dealerii pot face aceste lucruri, ar insemna sa favorizeze anumiti pariori, ceea ce nu este deloc etic.

  1. Ruleta iti ofera posibilitatea sa folosesti sisteme de pariere ca sa castigi

Chiar daca mergi la cazinou sau joci ruleta online, nu te mai stradui sa inveti strategii care promit ca la fiecare joc tu vei fi castigator. Chiar daca ar exista strategii de joc care au functionat, ruletele sunt verificate si mentinute foarte des, tocmai pentru a inlatura probabilitatea ca jucatorii sa poata castiga cu usurinta.

  1. Este foarte simplu sa elimini avantajul casei

Probabil ca acesta este mitul care ii amuza cel mai mult pe cei experimentati. Daca ar fi, intr-adevar, simplu sa castigi in fata casei de pariuri, atunci majoritatea pariorilor ar fi castigatori, iar casele de pariuri ar intra in faliment. Este important sa intelegi inca de la inceput, ca orice joc ai alege, acesta a fost deja creat, verificat si actualizat, astfel incat casa de pariuri sa aiba un avantaj competitiv de castig.

  1. Ruleta este un joc diabolic

In momentul in care incepi sa aduni toate numerele de pe ruleta, totalul va fi de 666. Unele persoane ajung pana intr-acolo, afirmand ca ruleta a fost anume creata asa, pentru a-l reprezenta pe diavol. Pariatul este considerat un pacat, asa ca nu e de mirare ca cei evlaviosi o considera drept imbratisarea pacatului. 

Noi consideram ca este important sa faci lucrurile care iti plac si iti aduc un plus de adrenalina in viata ta, atat timp cat joci cu masura. 

Scapa de plictiseala si fii gata de distractie cu Baumbet, unde poti juca jocul Roulette online, alaturi de alte jocuri contemporane create special pentru tine sau poti juca Roulette live, ca sa simti pe pielea ta cum e intr-un cazinou adevarat.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button