Baschet

Urban, după eșecul baschetbalistelor arădene cu Sepsi: „Dacă și campioana ar fi jucat cu aceeași motivație împotriva celor de la Satu Mare…”





Echipa de baschet feminin a Aradului a pierdut orice șansă de a se califica direct în semifinalele Ligii Naționale după ce a pierdut, pe propriul parchet, cu liderul campionatului, Sepsi Sfântu Gheorghe. Diferența de pe tabelă (70-85) și din joc a fost destul de mare în favoarea teamului din județul Covasna, care nu a avut o cu totul altă abordare față de deplasarea de la Satu Mare, unde a pierdut pentru prima oară în acest sezon.

De altfel, și președintele clubului arădean a remarcat, la final, metamorfoza fetelor de la Sepsi. „Dacă și campioana ar fi jucat cu aceeași motivație împotriva celor de la Satu Mare, poate că altfel era jocul rezultatelor. Țin să le felicit pentru victorie, avem și noi acolo cinci jucătoare care trecut pe la Arad și încă nu ne permitem să le aducem înapoi. Din păcate, astăzi (n.a. miercuri), și cu tracul pe care l-am avut, diferența se vede. S-a ratat foarte mult, în timp ce adversarele au prins o zi excepțională. Pot să spun că valoarea individuală a echipei din Sfântul Gheorghe este peste a noastră pentru că la ele orice jucătoare intra pe teren nu se vedea diferența. Ultima etapă jucăm cu Brașov, vom câștiga sau ar trebui să câștigăm. Este o echipă incomodă, vom trata foarte serios acel meci pentru că trebuie să câștigăm. Oricum, Satu Mare a câștigat astăzi (n.a. miercuri) la Târgoviște și nu mai avem nicio șansă să mai prindem locul 2 înainte de play-off”, a spus Marcel Urban la finalul partidei cu covăsnencele.

Încărcătura partidei de aseară a fost mare și pentru că în ultimele zile doi dintre apropiații echipei au pierit tragic. Suporterul Andrei Peter și electricianul Polivalentei arădene, „Bebe” Draica ,chiar în dimineața jocului și chiar în incinta sălii într-un accident de muncă. „Acest meci a venit dupăo săptămână și o zi terifiantă. Chiar în timpul antrenamentului fetelor noastre, din această dimineață (n.a. miercuri), a murit electricianul sălii, pe care-l cunoșteam de atâția ani și cu care am colaborat excelent. Unele dintre fete chiar l-au văzut și a existat un anume impact asupra moralul lor. Nu vreau să scuz echipa pentru evoluție prin acest eveniment tragic, care ne-a afectat pe toți și, până la urmă, să nu uităm că am jucat cu campioana, favorită în acest meci, ca și în toate meciurile din întrecerile noastre interne”, a adăugat Urban.

Pentru fetele antrenate de Manuel Rodriguez și Cristian Bondor urmează ultima etapă din Grupa A valorică, duminică, de la ora 18:30, acasă cu Olimpia CSU Brașov. Rezultatul nu mai poate schimba configurația clasamentului, iar „galben-albastrele” știu deja că vor da piept cu Universitatea Cluj în primul tur din play-off după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.









2 comentarii

  1. Felicitari pentru rezultatele obtinute pana acum! Nu are rost sa discutam despre ” daca si cu parca”! Atat ne permitem, state putem. Ce poate fi mai edificator, decat faptul ca ,pe 5(cinci!) dintre jucatoarele de la Sepsi , nu ni le mai putem permite. Asta este potenta! Deocamdata! Poate ce ar trebui sa cosideram, este faptul ca, in opinia mea, ne indreptam spre o situatie ” sanatoasa” .Lucru ESENTIAL pentru a avea rezultate si o evolutie spectaculoasa. Pas cu pas! Nu e repertiriu de campanie, ci o conststare.Incet, dar sigur. Ardelenexte, as zice😉

    0
    0
  2. eu un llucru nu pot intelege , daca chiar a batut arad pe satu mare, atunci de ce nu a putut bate pe sepsi , ca doar noi suntem mai buni decat eu asa cred, in fine adio loc 2 domnule president, ar cam trebui sa iti dai demisia si tu si moraru , ca nu prea mai aveti ce cauta la icim arad:)

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button