UTA Arad

U. Cluj descinde pe „Motorul” sâmbătă după-amiază, utiștii se deplasează la Mioveni vineri





Dintr-un moment în altul, Federația Română de Fotbal urmează să anunțe excluderea din campionat a celor de la FC Snagov. Ilfovenii nu mai au echipă și, evident, nu s-au prezentat la partidele cu Buzău și Metaloglobus și Liga 2-a rămâne în 18 combatante, după ce și Daco-Getica a aruncat prosopul în tur.

Liderul UTA urma să joace chiar cu FC Snagov în runda din weekend, astfel că arădenii evită deplasarea în zona Capitalei și adaugă fără efort trei puncte în clasament, ajungând la cifra rotundă de 50. Totuși, Laszlo Balint a programat un meci școală cu echipa U19 a clubului pentru ziua de sâmbătă, de la ora 11, pe terenul „Motorul”, urmând să joace următoarea partidă oficială tot în Aradul Nou, tot într-o zi de sâmbătă.

E vorba despre 14 martie, ziua în care „roș-albii” dau piept cu Universitatea Cluj, formație ce a început mini-returul cu două remize: 1-1, cu FC Argeș și 2-2 Gloria Buzău. Disputa începe la ora 15 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport1, TelekomSport1 și Look Sport.

Aceleași canale TV vor transmite partida arădenilor din runda cu numărul 26. UTA se deplasează vineri, 20 martie, la Mioveni, echipă clasată în acest moment pe locul 2 în eșalonul secund. Argeșenii tocmai l-au readus pe Claudiu Niculescu la timonă și speră să rămână în zona promovabilă.

Altfel, să mai spunem că echipa fanion a Aradului le-a susținut, aseară, din tribunele Polivalentei, pe baschetbalistele de la FCC Baschet Arad în disputa cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Din păcate, a fost eșec (70-85) pentru „galben-albastre”, ce vor termina pe locul 3 în Grupa A valorică și merg în play-off pentru biletele în semifinalele naționale.

18 comentarii

  1. Intradevar trebuie razbunare pe U Cj pentru acel 0-4 cu noi,dar cred ca n-ati uitat piedicile primite cu cativa ani in urma la Arad,parca pe timpul lui Ionut Popa cand se zicea c-a >fost necurat…meciul<…….Trebuie batuti pentru FALUB ce ne-a jucat si el feste…..Pentru ca la Digi si-n presa se scrie de tradarea facuta de Pufy cu FCSB caci a semnat cu franarii clujeni si a fost scos din lotul oierului.Balgradean e invinuit de fcsb-isti ca ar fi jucat pe invers,,,,dar nu-l uit pe Pufy cand juca la Gloria AR si a veint la CSM Sebes unde de pe la centrul terenului a incasat 5 goluri (a fost 5-1)Unii aradeni de la Gloria au zis ca acesta nu prea vede mingile sutate de la distanta…O fi adevarat sau asa au motivat aradenii cele 5 goluri primite,,,,,Am inteles ca s-a inceput munca la Neuman si d-le Lucian macar la 10 zile dorim stiri si poze facute de d-l V.Musca ! Hai UTA !

    0
    0
    1. Albautistule.cam aberezi mereu cu scenarite si SF-uri,dar te respect pentru faptul ca tii cu UTA…,ma rog..fiecare in felul sau…
      Deci vreau sa spun ca astazi,joi 5 martie,am trecut de 2-3 ori pe langa stadion,avand drumuri in zona,m-am si oprit ca sa ma uit putin….
      Nu pot spune ca momentan sunt mai mult de 30 muncitori….dar nu statea niciunul proptit….
      Unii descarcau baxuri de polistiren extrudat(sute de ele) in subsol si automat ii trimiteau la mana in sus,altii mutau paleti cu saci de material….
      Apoi,ce m-a mai incantat,la o noua trecere,pe la ora 16…La partea stanga a tribunei 1-i,erau agatati 4 muncitori cu capul in jos(din pacate,fara hamuri de siguranta) care dadeau gauri in beton,pe capatele grinzilor de beton,pentru balustradele necesare,care asteapta deja jos,sub tribuna Nord….In acelasi timp,cei cu scaunele,avanseaza rapid la tribuna a 2-a….Inca nu pricep treaba cu designul UTA,ca si colorit….Nu se vede decat U si A…nu exista T-ul….
      Pai daca asa se va continua si apoi cu suplimentare de oameni subcontractati si nu vor aparea blocaje diverse,stadionul va fi gata maxim in august…Si o spun eu, cel pesimist,reticent…Imi place abordarea aceasta,acum…
      Adevarat ca nu sunt foarte multi,dar vezi miscare,deci cu totul altceva….S-au montat multe balustrade provizorii, de siguranta,din scanduri,in deschiderile unde vor fi termopane…
      Daca se continua in acest ritm…doar de bine….
      In schimb,ma ingrijoreaza acum gazonul nou asternut….Zone mari se ingalbenesc

      0
      0
      1. Giro eu nu fabulez caci sunt prea documentat dupa discutii cu f.jucatori,antrenori si arbitrii…despre ce s-a intamplat si se intampla in prezent cu UTA ! Acum te intreb ,,maestre Giro,, poate te-ai suparat ca am pomenit ce se >barfea< de leatul meu…la timpul respectiv,dar oare I.Popa tu crezi ca iubea nebuneste UTA,dar cand a fost la Iasi,Miioveni si Recas-baraj eu nu uit ce a spus…..!!!Se zice ca sefii PNL aradeni ar sabota platile la Neuman si nu dau 30 % …ci doar 15% spre firma d-lui Radu Dragos,,,,!Si sa mai stii Giro ca eu pentru UTA m-am certat cu unii sefi de politie pe unde UTA a jucat !Sa nu supar,inchei si zic Hai UTA ca prea multe imi ajung la urechi de la cei pomeniti mai sus,,!!!

        0
        0
        1. Albautistule…citesti prea mult in gol si te grabesti in a scrie..Problema s-a clarificat intre timp….Legea nu permite prin anexa atasata un avans mai mare de 15%….
          Nimeni dintre adevaratii suporteri UTA-isti,inclusiv eu,nu l-am agreat pe Mister Popica,stii tu…pe diverse motive de mult trecute,nu uitate,dar ma vad nevoit sa recunosc,ca nu s-a intors la UTA doar ca sa faca act de prezenta,chiar daca nu i-a iesit din varii motive…..Fiecare antrenor cere jucatori si conducerea i-a indeplinit dorintele,pe cat posibil….Pai daca un Cublesan,Janos,Matei,etc si-au batut joc de sansa oferita,poti fi antrenorul selectionatei mondiale,ca te vor duce la AVC….Si atunci pentru ce?
          Sa-ti crape o vena(vezi cazul Neagoe),sau Nea Popica,atunci cand vezi ca te lupti cu morile de vant???
          Asta este viata….Unii nu au putut,altii ar fi vrut,perversii de Florin ManeA,Marius Stan …..Mereu conteaza decizia finala si alegerea….
          Probabil ca din nou ma va taxa @Lucian,dar asta este pura realitate….,ne-a trecut glontul pe langa ureche….
          Stii cam cum merg eu la stadion acum,poate ca si altii???Linistit,fara nici o emotie,doar scorul pe plus ma intereseaza….Daca a venit U.Cluj si pe buna dreptate,noi am fost cacati in bocanci din start,acum se intoarce roata…..Vin ei la Arad cu chilotii de culoare maro pe ei….ca sa nu se vada…..14 martie,ora 15…..

          0
          0
      2. e normal sa se ingalbeneasca e vorba de temperatura si lumina cand va fi 10 15 grade noaptea iarba se va inverzi imca nu sunt temperaturi de primavara!

        0
        0
  2. Sperăm că nu lasă oamenii ăstia care pun scaune la tribuna ll-a literele de la UtA în felul acesta. Două litere de tipar si una de mană. t de mană este format din scări si niste scaune albe. Eu nu stiu, parcă-s beți. Nimeni nu le spune că arată urat de tot.

    0
    0
    1. Clare…se vad literele U si A deslusit,iar T-ul niciunde…Ce o fi in capul lor?
      Dar stiti ce?Daca tribunele vor fi pline de suporteri,ce?Se mai vad????Prefer tribune pline de suporteri…..Si am senzatia sublima ca vor fi…..

      0
      0
  3. Doamne ferește dacă va arata scris UTA asa cum se vede într un articol pus de Ultras Arad pe FB. Acolo trebuie scris Arad dacă nu pot centra pe mijloc cuv UTA. Dacă cumva tribuna are 6 sectoare pot scrie liniștit Arad. Și se poate scrie la tribuna 1 cuv UTA dacă are sectoare ca nr impar. Plus și mie mi se pare cam mari culoarele de scări între sectoare având în vedere ca stadionul nu e închis și lumea poate sa iasă sau ar fi putut și prin capătul tribunelor. Vai și amar sa așteptăm 6ani după un stadion și sa iasă un kitsch. Și vai și amar de viata asta de utist ce am prins o. In 41ani sa mi vad echipa doar 5ani în liga 1 ii un blestem foarte mare ptr mine ca și suporter al UTA ei. Ce naiba n am putut sa trăiesc și eu în anii 70 sa ma bucur ptr echipa mea. Dar sper ca măcar de acum și pana mai pot eu sa merg pe stadion sa vad echipa numai în liga 1 și de ce nu în cupele europene. Oare pot sa vizez și eu la asa ceva în viata asta? Inafara de acel Poli-UTA 3 la 4 puține bucurii cu băieții noștri. Poate și acel retur din b cu Lupaș când de la retrogradare era sa promovam. Poate și acel tur de campionat cu Mitu Ungur și Tucudean. Dar prea puțin într o viata de 41ani de utist.

    0
    0
    1. Luciane- te rog fa si tu un articol pe tema asta pana se mai poate rectifica cu crucea de la 2-a. Mai bine nu mai scriu nimic din scaune sau sa scrie ARAD la a 2-a si UTA la intai. Flaviy78 ca si multi altii are dreptate cu privire la scarile prea latite si 6 intrari la a 2-a cand se puteau face 2 intrari pe partile laterale ale tribunelor pe exterior si mai putine intrari in trbuna, se castigau mii de locuri in plus, proiectant fara creier iar de la primaria si mai si ca au acceptat asa ceva fara sa se consulte.

      0
      0
      1. @adymax….Una este teoria si alta practica si cerintele legilor….Aproape ca nu exista in legi specificate cai de acces si numar de porti de acces,dar cand este vorba de iesiri,evacuari de urgenta,se schimba foaia total….Daca pana acum,culoarele,latimea treptelor se rezumau la doar 90cm,acum se numeste 120cm,de aici ai pierdut din start cca 500 locuri .Mai nou,se cer si spatii de siguranta,spatii mari de interventii,spatii tampon…nu mai ai voie sa cobori cu scaune,la mai putin de cativa metri….Asa este….Pe cand faci si construiesti,nu mai este licit….

        0
        0
    2. Din pacate exista anumite reguli clare de proiectare actualizate(legiferari),PSI,protectie Civila, in care nu se cer culoare de acces,ci culoare largi de evacuare in caz de probleme….E foarte greu ca sa incepi o himera acum 6 ani,pe legile de atunci si daca te-ai tarat in mocirla si nu ai fost in stare sa le faci….acum trebuie sa te incadrezi in cu totul altceva…,la zi…..Dar sper,dupa ce vad,ca va fi bine….SPER!!!!

      0
      0
  4. Mă gandeam să fi contactat primăria conducerea celor 2 universităti din Arad si să le dea la studentii din domeniu să facă un proiect cu design-ul scaunelor de la stadion. Cred că aveam un design de vis. Mie unul nu-mi place modelul Arena din Bucuresti. Văd că toti pedalează pe acealasi model. Vroiam UTA ceva diferit de celelalte stadioane. Dar pană atunci ne bazăm pe muncitori cu design-ul lor la întamplare.

    0
    0
    1. din pacare acesta este coloritul care se vrea pe orce stadion nou construit iti da senzatia de mai multi spectatori si arata mai bine pe tv

      0
      0
  5. Stiti povestile cu prostii din Caracal? Cu siguranta! Acum sunt constructori si muncitori si s-au mutat la Arad. Romania si Arad, tara lucrului prost facut! Bravo Dorele! ,,Sa iese banu”.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button