01/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

A „înghețat” și transferul lui Man la Feyenoord? Becali ține de preț, olandezii dau maxim 7 milioane pe atacantul arădean

Prosport susține că un reprezentant al olandezilor de la Feyenoord Rotterdam a fost în București zilele trecute pentru a discuta cu Dennis Man.

Becali, finanțatorul FCSB, ar dori 15 milioane de euro pentru a-l ceda pe jucătorul ofensiv de 21 de ani, dar batavii nu ar oferi mai mult de șapte milioane, plus anumite procente. Totuși, discuțiile au fost sistate după ce activitatea sportivă a fost sistată din cauza epidemiei de coronavirus.

„Nu cred că Man s-a întâlnit cu cineva, ne anunța. Dacă s-a văzut a făcut-o pe ascuns. Nu mă interesează la ora asta. Nu poți vorbi acum despre transferuri. Nu se știe ce se va întâmpla în lume”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„Lui Man i-a crescut prețul. Amicii mei erau triști pentru că de fiecare dată când vin cu mine îi crește prețul. Costă ceva, 15-20 de milioane, patronul trebuie să spună”, a spus Anamaria Prodan, impresara lui Dennis Man, la finalul meciului câștigat de FCSB pe teren propriu cu Craiova, scor 4-1.

Anamaria Prodan a fost acompaniată la meciul FCSB – Craiova de Steve Aptroot, scouter al echipei Feyenoord Rotterdam, dar și de Sascha Empacher, manager al SPOCS, o firmă de impresariat care îi reprezintă pe Mohamed Salah, Baba Rahman și Mohamed Elneny.

În ianuarie, Gigi Becali anunța că a cerut 20 de milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, oferta fiind din Premier League. „Chiar am avut o ofertă de 10 milioane pentru Dennis Man și le-am zis direct că nu o accept. Din Premier League cred că era echipa. Mi-au zis echipa, dar nu știu să ți-o zic, cred că e din prima ligă engleză. Le-am zis clar celor de acolo că nu-l dau pe 10 de milioane”, dezvăluia Becali.

Dacă FCSB ar încasa 20 de mișioane de euro pentru fotbalisul crescut de Cristi Păcurar și Francisc Tisza, UTA-se va alege cu 2,2 miloane de euro, adică 11% din procentul stabilit la următoarea vânzare.

0
0
%d blogeri au apreciat: