Stranieri aradeni

Mai plătește Becali pentru transferul lui Adi Petre de la Esbjerg? „Trebuie să fiu deștept!”



Prosport.ro susține Gigi Becali nu a plătit încă pentru transferul lui Adrian Petre (22 de ani) la FCSB și dă vina pe pandemia de coronavirus.

Patronul FCSB a recunoscut că nu a virat niciun ban în contul echipei daneze Esbjerg și că așteaptă să se încheie această pandemie care panichează în continuare o lume întreagă. „Nu am plătit nimic pentru Adi Petre! S-a oprit tot. S-a oprit lumea! Nu vedeți? Treaba voastră dacă nu vedeți. Dar s-a pus stop la lume! Aștept și eu să se dea restart la lume și să vedem ce va fi după restart. Trebuie să mă acomodez la lumea nouă ca să rezist. Trebuie să fiu deștept. Dacă sunt prost, mor!, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Esbjerg l-a cedat pe Adrian Petre în această iarnă la FCSB pentru suma de 500.000 de euro, UTA neîncăsând niciun euro conform înțelegerii cu danezii parafată în vara lui 2017. Arădenii ar fi încasat procentul de 15% doar dacă suma de transfer depășea o jumătate de milion de euro. „Antrenorul știe cum se prezintă Petre la antrenamente. Eu sunt șeful, dar dacă antrenorul merge bine, nu mă bag. Petre are șanse, dar acum e foarte important să joace jucătorii care sunt în formă maximă și care sunt bine din punct de vedere fizic. Eu cred că Petre va fi un mare atacant, dar la ora asta nu e foarte bine pregătit. Are calitate, are fizic, are toate calitățile să fie un mare atacant. Nu cred că am greșit cu Petre”, spunea patronul vicecampioanei României în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport1, după succesul cu 4-1 al FCSB-ului cu FC U Craiova, ocazie cu care atacantul arădean a fost ținut pe bancă de Vintilă.

Adrian Petre s-a născut la 11 februarie 1998 la Arad, a fost crescut de Atletico și a debutat în fotbalul profesionist la UTA în Liga 3-a. În 2017 a fost transferat la Esbjerg fB pentru 500 de mii de euro, sumă record pentru Liga 2-a din România. Pentru „Bătrâna Doamnă”, Petre a evoluat în 40 de meciuri din Liga 2 și Cupa României, reușind să înscrie de 31 de ori. Pentru danezii de la Esbjerg a adunat 82 de jocuri în toate competițiile și a marcat de 29 de ori. De asemenea, este unul dintre jucătorii de bază ai echipei naționale U21, pentru care a jucat 15 meciuri, a înscris de 5 ori și alături de care a ajuns în semifinalele EURO U21 2019.

Gigi Becali a vorbit deschis și despre ce urme va lăsa, din punct de vedere economic, această pandemie de coronavirus în lumea fotbalului. „Să vezi cum va fi criza. O să sufere tot cei mici, tot cei săraci. Se vor băga bani, dar tot în buzunarul bogaților, în buzunarul capitaliștilor. În 3-4 ani își va reveni lumea și se vor bucura oamenii că își cumpără un televizor sau un frigider. Banii vor fi tot la bogați. Cei mici vor suferi în fotbal. Noi vom închide porțile. Nu cei bogați, că ei au miliarde. Mai bagă PSG un miliard, Barcelona bagă două miliarde, iar pentru Real Madrid semnează regele și regina”, a mai spus Gigi Becali la PRO X.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button