Fotbal juniori

Alex Radu îi ține în priză pe copiii de la Atletico și UTA





Nu doar fotbaliștii primei echipe ai UTA-ei sunt ținuți cât de cât în priză prin exerciții fizice…domestice, ci stafful tehnic al „Bătrânei Doamne” se preocupă de și de schimbul de mâine. Mutat la Arad împreună cu familia, Alexandru Radu, preparatorul fizic al liderului Ligii a 2-a, îi va angrena pe jucătorii de 12 ani și mai mici ale cluburilor UTA și Atletico, prin metoda video, la antrenamente de menținere a tonusului.

Iată ce anunță cluburile în cauză: ”Copii de la grupele noastre mici (născuți începând cu anul 2008 și mai mici), atenție: v-am pregătit ceva special, care să vă țină în priză în aceste zile! Fiți pe recepție de la ora 17:00, când, pe canalul de YouTube – fotbalclubuta – Radu Alexandru, preparatorul fizic al clubului UTA, vă așteaptă cu exerciții gândite să vă mențină tonusul. Antrenamentele vor avea loc luni, miercuri și vineri, iar pentru azi, vă rugăm să aveți pregătite cinci perechi de ciorapi!

Cele două cluburi arădene au propriile grupe de copii, pentru ca odată ce trec la etapa junioratului, ele să fuzioneze sub numele de UTA. De altfel, la vară, grupa de 2005 a clubului Atletico, angrenată în Liga Elitelor U16, va trece în totalitate în „alb-roșu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button