Stranieri aradeni

(Și) Mutu pariază pe Dennis Man: „Va deveni un mare campion”





Noul selecţioner al naţionalei de fotbal Under-21 a României, Adrian Mutu, a declarat, pentru Radio Toscana că arădeanul Dennis Man, de la FCSB, va deveni „un mare campion”. Când jurnaliștii din Italia i-au a cerut să remarce un jucător de perspectivă din echipa de tineret „tricoloră”, fostul idol al fanilor Fiorentinei a răspuns fără să stea pe gânduri: „Sunt mulţi dintre cei pe care îi antrenez, dar spun Dennis Man, de la FCSB. Ţineţi-l minte, deoarece ce eu cred că va deveni un mare campion”.

Între altele, Mutu a nominalizat şi cea mai „emoţionantă” partidă a sa la Fiorentina, una cu Bayern Munchen, în Liga Campionilor, reamintindu-şi alături de fostul său coleg Sebastien Frey: „câte înjurături am tras după golul marcat de Robben la Florenţa”.

Fostul atacant, care a jucat la Fiorentina în perioada 2006-2011, a mai spus că îi e dor de Florenţa, unde nu a mai ajuns de doi ani, perioadă în care a trăit în Emiratele Arabe Unite. „Sunt nerăbdător să revin la Florenţa, imediat ce se va încheia carantina”, a subliniat Mutu.

Fostul internaţional român a avut cuvinte de laudă pentru antrenorul revelaţiei Atalanta Bergamo, Gian Piero Gasperini: „Nu e antipatic, ceea ce face e excepţional. În noua mea carieră studiez ceea ce a reuşit să facă la Atalanta”.

Mutu l-a lăudat şi pe tânărul Federico Chiesa, fiul fostului internaţional Enrico Chiesa: „Îmi place mult, cred că este un mare jucător şi sper că Fiorentina poate să-l ţine şi să construiască în jurul lui o echipă frumoasă”.

În cinci sezoane petrecute la Fiorentina, Mutu a disputat 112 partide şi a marcat 54 de goluri în Serie A, la care se adaugă 25 de partide şi 11 goluri în cupele europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button