Stranieri aradeni

Arădeni celebri în izolare la București: Adi Petre și Bianca Tirsin – antrenamente pentru cupluri și nu numai: „Vă încurajăm să stați în casă!” + VIDEO!



Miss Arad 2015 și participantă la nenumărate concursuri de frumusețe sau prezentări de modă în țară și străinătate, Bianca Tirsin îi este alături la fel de cunoscutului său iubit, fotbalistul Adi Petre, și în dificila perioadă  de izolare decretată de autoriăți. Cei doi arădeni conviețuiesc într-un apartament din București, deținut de atacantul FCSB-ului și printre preocupările zilnice se numără, bineînțeles, exercițiile fizice, de menținere.

Ultima ședință de pregătire a fost fimaltă de cei doi și încarcată pe youtube. „Astăzi, împreună cu Adi, o să facem niște exerciții fizice. Ne-ați întrebat foarte mulți dintre voi când facem acest fel de video și noi v-am pregătit niște exerciții împreună, pentru cupluri și apoi ne-am gândit să facem niște exerciții și separat”, a spus Bianca, în deschiderea videoclipului.

Transferat la FCSB în urmă cu 6 săptămâni de la Esbjerg (Danemarca), Adi Petre încă nu a marcat în Liga 1 și foamea de fotbal și goluri e mare. „Noi am ales să vă arătăm doar câteva dintre exercițiile pe care noi le facem acasă, sunt multe opțiuni pe care puteți să le alegeți. Noi le-am ales pe cele mai plăcute pentru noi și sperăm că v-au plăcut și vouă. Dorim să vă încurajăm să stați acasă, să petreceți cât mai mult timp alături de cei dragi și de aceea noi am ales să facem acest video, pentru a vă arăta câteva opțiuni prin care puteți să stați mai mult pe acasă”, a spus și Petre, la finalul videoclipului pe care îl puteți vedea mai jos:

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button