25/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Hrezdac a demarat recuperarea la nici două săptămâni de la operația de ligamente: „Mai puternic în Liga 1!”

Diagnosticat cu ruptură de ligamente în urmă la începutul lunii martie, Denis Hrezdac a ajuns la „cuțit” exact în urmă cu două săptămâni, Timișoara. Operația tânărului mijlocaș a fost o reușită, iar după numai 5 zile mijlocașul utist a demarat prin mișcări ușoare drumul lung al recuperării.

De ieri, însă, Hrezdac primește ajutor specializat de la Norbi Varga, chiar la Arad. „Deocamdată sunt la exercițiile de bază, genunchiul încă nu s-a dezumflat complet, dar îl ajut cu gheață și sunt bine. Evident, e cea mai grea perioadă a carierei mele, sper să nu mai am parte de alte accidentări atât de grave de acum înainte. Pe undeva, în plan psihic, e mai bine pentru mine că nu-mi văd colegii pe teren fără ca eu să-i pot ajuta. Sigur, nimeni nu a dorit să intervină această epidemie și să se întrupă campionatele, nici eu, bineînțeles, ci doar îmi dau seama că – parcă – trec mai ușor peste această perioadă în care oricum nu puteam să-mi aduc contribuția din teren. Oricum, indiferent de cum va continua, acest sezon este încheiat pentru mine. Poate că prin iulie-august aș putea începe și antrenamentele cu mingea dar domnul doctor, Radu Prejbeanu, cel căruia vreau să-i și mulțumesc pentru cum s-a ocupat de mine, mi-a recomandat să mă refac 100% înainte de a reveni pe gazon. Așadar, o să revin mai puternic în Liga 1”, spune „închizătorul” de 18 ani al „Bătrânei Doamne”.

Așadar, Hrezdac pariază totul pe colegii săi în lupta pentru promovare. „Chiar dacă sistemul play-off nu ar fi foarte avantajos pentru UTA, cu atât mai mult cu cât s-ar pierde punctele cu Snagovul și se va trage la sorți programul celor 7 meciuri, sunt sigur că băieții vor termina pe primul loc. Chiar aș vrea să le transmit să-mi păstreze și o medalie de campion. Sunt optimist și deja îmi imaginez o toamnă fotbalistică cu UTA în Liga 1, pe noul stadion, cu zece mii de suporteri în tribune. Aradul așteaptă demult o promovare și va fi frumos când ea se va obține și vor fi meciuri tari pe noul stadion”, mai consideră fotbalistul originar  din Caraș-Severin.

Denis Hrezdac s-a accidentat în săptămâna dintre succesul cu Ripensia și acel 3-0 la „masa verde” cu FC Snagov. „A fost o săptămână în care a plouat și terenul de iarbă a fost moale, așa că ne-am antrenat doar pe sintetic. Joi, la o schimbare de direcție, am rămas cu piciorul în sintetic, am simțit că a pocnit ceva, iar câteva zile mai târziu am fost confirmat cu ruptură. Dar, sunt tânăr, am toată cariera în față să demonstrez ceea ce pot, ai de învățat și din astfel de momente dificile”, încheie juniorul care a bifat 947 de minute în prezenta ediție a ligii secunde, împărțite în 14 partide.

9
0
%d blogeri au apreciat: