Fotbal judetean

Loredan Bogdan a câștigat concursul online al arbitrilor arădeni și tricoul lui Hațegan



În vremuri de pandemie, Comisia Judeţeană de Arbitri din cadrul AJF Arad și-a ținut în priză „fluierașii” printr-un concurs organizat online, cu întrebări din Legile Jocului şi ROAF. Premiul a venit de la cel mai valoros arbitru din fotbalul românesc, arădeanul Ovidiu Haţegan și a constat într-un tricou de arbitru cu autograf. Vasile Rad, secretar general AJF Arad şi Leontin Buda, responsabil cu delegările și monitorizarea atentă a arbitrilor arădeni, au pus umărul la reuşita concursului ce a adunat la start peste 50 de arbitri şi 8 observatori.

La categoria arbitri, cel mai bine pregătit teoretic s-a dovedit a fi Loredan Bogdan, care, însă, a ținut să doneze tricoul lui Haţegan AJF-ului pentru a fi înrămat și expus în sala de ședințe a instituției arădene. Podiumul câștigătorilor a fost completat de Călin Mateuţ şi Radu Bîtea, dar un premiu special, o minge de fotbal, i-a revenit și Rebecăi Pană, cel mai bine cotat arbitru din noua generaţie.

La categoria observatori, lupta a fost şi mai strânsă, între Daniel Scridon şi Oliver Biro. Cei doi au împărțit primul loc și licoarea bahică cu aromă de cireșe pusă la bătaie de arbitrul divizionar Ionuţ Nicoraş. Podiumul a fost completat de Ioan Hamza şi Bogdan Peşte. 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button