26/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Arădenii de la naționala Under 15 respectă programul impus de preparatorii fizici federali + VIDEO

Pe 7 martie, lotul lărgit al naționalei U15 a României încheia un stagiu de pregătire la Centrul Național de Fotbal Buftea, iar jucătorii reveneau la echipele de club pentru a intra în febra meciurilor de Liga Elitelor. Apoi, pandemia de coronavirus a oprit tot sportul, iar fotbaliștilor le-a rămas doar varianta exercițiilor fizice de acasă.

Programul pe care tinerii „tricolori” îl primesc la începutul fiecărei săptămâni este configurat de preparatorii fizici din cadrul FRF, coordonați de Horațiu Baciu, preparatorul primei reprezentative.

Coordonatorii tehnici ai României U15 sunt Răzvan Rotaru, Iulian Cojocaru, Victor Ene, Valentin Sinescu și Răzvan Stanca. Aceștia se află în contact permanent cu tinerii fotbaliști, oferindu-le asistență online. Printre elevii acestora se numără și arădenii Norbert Nagy (UTA), Rareș Pop, Darius Iurasciuc (Atletico Arad), Balasz Buza (CS Ineu – Academia Brosovszky) și Alex Melniciuc (Prosport București), dar și timișoreanul Raul Popa, fotbalistul celor de la Atletico din vara anului trecut.

Până acum, generația 2005 a disputat două „duble” amicale: cu Moldova, 3-0 de fiecare dată, și cu Cipru, 1-1 și 1-0. Reprezentativa Under 15 a României s-a format în urma unui an de selecții, în cadrul Turneului Speranțelor 2018-2019, a trialurilor interne și a celor externe.

Iată un video cu cei 52 de tricolori născuți în 2005, un colaj de exerciții fizice care pot fi executate acasă, o sursă de inspirație pentru toți cei care doresc să se mențină în formă la domiciliu.

1
0
%d blogeri au apreciat: